2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 80 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه منم زیاد پیش اومده!

واسه همین تا خط واضح صورتی نیفتاده اعتماددنکن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خب اینجور باشه ک باردارید شک نداره

آخه امروز دوتا بی بی چک گذلشتم ددباره مطمئن شم گه پررنگتر بشه دیدم کلا منفی بود

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آخه امروز دوتا بی بی چک گذلشتم ددباره مطمئن شم گه پررنگتر بشه دیدم کلا منفی بود

آزمایش بده گلم انشالله که مامان شدی و خودت خبر نداری 😘😘😘اگه +بود منم خبر کن خوشحالم کن

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
دیروز امروز مدیکور زدم دیروز هاله داست امروز نداست شک کردم دوباره یه لاوین رز زدم اونم منفی شد

مدیکور امکان نداره اشتباه بزنه من برای بارداری دومم یه بی بی مدیکور تاریخ گذشته مال 4سال پیش داشتم زدم مثبت شد اگه مثبته حتما مثبته شک نکن

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
آزمایش بده گلم انشالله که مامان شدی و خودت خبر نداری 😘😘😘اگه +بود منم خبر کن خوشحالم کن

مرسی از انرژی مثبتت ولی دیگه خسته شدم از بتای منفی ناانیدی😭😭

همون دقیقه اول دوتا خط با هم

اگه همون دقیقه بوده شاید مثبته موعدت کی بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مدیکور امکان نداره اشتباه بزنه من برای بارداری دومم یه بی بی مدیکور تاریخ گذشته مال 4سال پیش داشتم ز ...

آخه دیروز هتله داشت امروز باید پررنگتر میشد منفیشد

واسه من بارها پیش اومده الکی هاله میندازه

😓

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من