چرا جدیدا بی بی چکا الکی هاله میندازن واسه شما هم اینطوریه با فقط منو اذیت می کنن چندتا بی بی چک مارک مختلف گذاشتم دیروز وپریروز همشون هاله داشتن واضح امروز دوتا دیگه همون مارک بی بی چکارو گذاشتم منفی بود هاله نداشتن نمی فهمم چرا اینطوری میشه الکی امیدوار می کنن خوسحال بودم گفتم خدا پس از 9 سال ب امون معجزه کرد تولد شوهرم بهش خبر خوش میدم امروز خورد تو ذوقم اینهمه پول بی بی چک میدیم قلابین
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من