سلام طبیعی بود اون لحظه زایمان از همه پشیموون شدم ولی بعدش دردام یادم رفت زودم زایمانم تموم شد
بعدم به نسبت بقیه زایمان راحتی به حساب میام
پس خوب بود ولی خیلی سخته
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
چون به نخ بخیه حساسیت داشتم عملم کردن تا سه روز زخمام کامل باز بود هرروز شست و شو میدادن وای خیلی درد ناک بود بعدش بهم مورفین میزدن بعد روز چهارم دوباره عملم کردن فردا بچم یک ماهش میشه ولی هنوز تو استراحتم که بخیه هام باز نشه یادت باشه هروقت رفتی برا زایمان بگی از نخ خوب استفاده کنن به من که گفتن چون تحریمیم نخ خوب نداریم بعضیاحساسیت دارن ببخشید خیلیییی طولانی شد 😊
این جمله رو شنیدی خدا تلافی میکنه فکر کن این جمله رو بشنوی خوشحال میشی یا ته دلت خالی میشه
من خودم بنظرم طبیعی بهتره مگر اینکه دکتر تشخیص بده سزارین بهتره
البته الان همه خانما زودی میگن سزارین تحمل هیچی ندارن مادر شدن واقعا سخته
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
الان گفتی چی کشیدی منم دردم گرفت خیلی بد بود واقعا
چقدر سختی کشیدی