2777
2789

من سزارین بودم.‌ خیلیییی خوب بود. خیلییی. نمیدونم دکترم خیلی خوب بود، من لاغر بودم راحت بود یا دلیل دیگه ایی داشت. ولی واقعا هیچی از زایمان نفهمیدم. من حتی یه دونه شیاف هم استفاده نکردم بعدش. تا صبح هم بچمو تو بیمارستان راه بردم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طبیعی زایمان کردم بدون هیچ امادگی قبلی . چون قرار بود سزارین شم ولی بچه یهویی تو هفته۳۷ اومد پایین و طبیعی زایمان کردم . مرررررردمو زنده شدم . ولی از نیم ساعت بعدش بلند شدم تا همین الان که ۸ماه میگذره خودم همه کارامو کردم. ولی اگه دوباره گول بخورمو بچه دار شم حتما حتما سزارین رو انتخاب میکنم خخخ

خداروشکر 

واقعا خدا رو شکر. 

خدا کمکم کرد واقعا. چون من شهر غریب دست تنها زایمان کردم. حتی شب زایمان همراه هم نداشتم. شوهرم پیشم بود فقط که اونم طفلی هیچ کاری بلد نبود. از غروب روز زایمانم خودم بلند شدم و بچمو پوشک کردم و کاراشو کردم‌. اگه واسه زایمان اذیت میشدم هیچکس نبود بخواد کمکم کنه. یعنی دم خدا گرم که هیچ جا نمیذاره ادم کارش لنگ بمونه.🙏🙏🙏

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush