۵۵۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 124 عنوان کسیهستکهکسیهصفراشوبرداشته 59 بازدید | 7 پست منیهسالیمیشهبرداشتمشکممروزبهروزجلومیادمیگنواسههمونکیهستمشکلمنوداشتهباشه 1399/06/31 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۵۵۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 124 یعنی عزیزم بعد برداشتن کیسه صفرا ،چاق شدین؟ سنگ داشتی؟ بله۱۳کیلو
پژو۲۰۶ عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 3610 بله۱۳کیلو منم کیسه صفرام سنگ دارهالبته دکتر نرفتم و پیگیری نکردم متاسفانهولی گهگاهی که غذای سنگین بخورم زیر دنده هام سمت راست درد وحشتناکی میگیره که به شونه ام هم میزنه و مثلا نیمساعتی طول میکشه و خود بخود خوب میشه ولی دردش واقعا وحشتناکه
۵۵۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 124 منم کیسه صفرام سنگ داره البته دکتر نرفتم و پیگیری نکردم متاسفانه ولی گهگاهی که غذای سنگین بخورم زی ... پسازکجامیدونیسنگدارهچندمیلی
پژو۲۰۶ عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 3610 پسازکجامیدونیسنگدارهچندمیلی ما سابقه فامیلی داریم خاله ام مادربزرگم علایمش رو هم چک کردم تو اینترنت دوستمم درگیرش بود و جراحی کرد و از ایشون هم پرسیدم دیدم علایمم هموناستولی چون گهگداریه متاسفانه جدی نگرفتم که برم و پیگیری کنم
۵۵۵۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 124 ما سابقه فامیلی داریم خاله ام مادربزرگم علایمش رو هم چک کردم تو اینترنت دوستمم د ... بهنظرمنبروعطاریبهتدارویگیاهیمیدهخوبمیشیهرچهزودتربریبهترهمالمندوسالبودداشتمنهخودمهمنمیدونستمخیلیدردداشتمهردکتریمیرفتمنمیدونستنسونگرافیآزمایشبعددوسالبهمگفتنکهدیرشدهبودکیسهصفرامبادکردهبودچسبیدهبودبهکبددکترگفتخدابهترحمکرد
پژو۲۰۶ عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 3610 بهنظرمنبروعطاریبهتدارویگیاهیمیدهخوبمیشیهرچهزودتربریبهترهمالمندوسالبودداشتمنهخودمه ... خداروشکر که الان بهترین🌷بله درسته باید پیگیری کنم.ممنونمدرپناه خدا باشین