2777
2789
ببخشید ولی خیلی خندیدم😂😂😂😂

چرا؟

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا عمومی نمون بلافاصله وارد تخصص شو هنوز فرش هستی راحت تر قبول میشی البته دستیاری سخته واقعا توهین ...

نمیدونم میرسم شروع کنم یا نه .اکثرا بچه ها از تابستون شروع کردن.متاهلم و وقتم اونجوری خالی نیست واسه درس خوندن 😕ولی خیلی دوست دارم بخونم 

گفتن با سابقه 7 8 میگیره تازه کار3و نیم 

چه خوب بابا ,کارمندای بانک بدبختا اسم در کردن با سابقه بیست ساله ۷,۸ میگیرن, دبیراهم که همونو میگیرن تازه با کلی تعطیلات پولم که کم میاد باید از جیب بدن

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
روانشناسی درس سختی؟  ی چند تا سوال از من میپرسی ببینی استعدادشو دارم یا ن؟

صادقانه جواب بده

۱.چرا میخواهی روانشانس بشی

۲.اعتماد بنفست چقدره

۳.بیان خوبی داری یا نه

۴.توانایی صحبت کردن تو جمع رو داری

۵.میتونی ی بحث که اطلاعات خوبی هم در اون مورد داری رو کنترل کنی و به جمع بندی کاملی برسی

۶.اطلاعات عمومی بالایی باید داشته باشی داری

این ها رو جواب بده

بعد بگو ی روانشناس خوب باید چه خصلتی داشته باشه

اینم یادت باشه روانشناسی ی رشته نیست ی علمه

یهو خندم اومد همینجوری ببخشید اگه احیانا ناراحت شدید❤

ناراحت نشدم فقط تعجب کردم

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
صادقانه جواب بده ۱.چرا میخواهی روانشانس بشی ۲.اعتماد بنفست چقدره ۳.بیان خوبی داری یا نه ۴.توانای ...

هم علاقه هم پول 

اعتماد ب نفسم خوب و تقریبا بالا 

بیانم خوب ولی تو پیام یا تو ذهنم اینقدر قشنگ حرف یمزنم با طرف ولی رو در رو همه مشاوره هام یادم میره 

ولی با پیام طرف خیلی خوب راهنمایی میکنم

بلهاگ مثلا ی بحث یا متنی ک از قبل خوندم و چن بار تمرین کنم قشنگ توضیح میدم چند بار اول شاید یکم استرس بگیرم و ام ام کنم ولی بعدش دیگ خوب میشم 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗