2777
2789
عزیزم شما هیچ حقوقی جوابگوی مهر و محبتی که تو خونه میزاری رو جواب نمیده سخت ترین کار خونه داریه خسته ...

وقتی اقایون اینجور فک نمیکنن😂🤦‍♀️

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی 😐😐 من میخام روانشناس بشم خیلی دوس دارم حس میکنم استعدادشم دارم  ولی واقعا تو ادبیات م ...

عالیه

خیلی رشته قشنگیه..پر از حس خوب💝

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
لیسانس بالینی فوق لیسانس کودک سابقمم حدود ۴ سال چون توی مطب خصوصی کار میکنم انقدر بود حقوقم

روانشناسی درس سختی؟ 

ی چند تا سوال از من میپرسی ببینی استعدادشو دارم یا ن؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
خانه دار با سابقه ١٥سال كارت يارانه دستمه😅ي جورايي حقوقمه 

برو خودت و بیمه زنان خانه دار بکن من شاغل بودم شوهرم دیگه گفت نرو الان ادامه همون بیمه ام دارم رد میکنم دفترچه بیمه گفتم نمیخوام چون بیمه شوهرم هستم نیاز ندارم دفترچه حدود ماهی ۳۰۰ شده الان 

حتما بقیه حرفاشونو چرت و پرت نمیدونن که این مبلغو پرداخت میکنند    

اونا هم گولشون میخورنن 😂

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗