2777
2789
چه قدر خوب.فکر کنم دو شیفت میره.درسته؟

نه بابا کجاش خوبه الان یه منشی تو تهران 4 تومن حقوق میگیره.کار تو داروخونه اتفاقا خیلی سخته به نظرم بیشتراز اینا حقشه .البته این نظر منه هااااا

عزیزم زودی خوب میشی انشالله که زود زود سلامتیتو بدست بیاری!چجوری دیسک کمر گرفتی؟کارت چی بود؟

نمیدونم چی شد فقط وقتی سر کار بودم کمرمو تو پاهام میسوخت ولی فکر نمیکردم دیسک باشه یه وسیله سنگین هم جابه جا کردم حدود 300 متر بردمش اونورتر 20 کیلو بود تقریبا دیگه دیسک اومد سراغم من از بیکاریم ناراحت نیستم ازینکه کاش پام شکسته بود و سر کار نرفته بودم ناراحتم که اگه نرفته بودم اینجوری نمیشدم😔

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانه دار

ماهی هیچ تومن

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
کارمند شرکت خصوصی با ۶سال سابقه ۲تومن حقوقمه

تو که خوبی من که با ده سال سابقه تو اژانس با کلی مدرک اونم تازه من سمتم  از همه بهتر بود بدون هیچ مرخصی در سال حتی جمعه هام سر کار بودم یه حقوقی میگرفتم خودم خجالت میکشیدم بگم

روانشناس ۵/۷۰۰

خدایی 😐😐

من میخام روانشناس بشم خیلی دوس دارم حس میکنم استعدادشم دارم 

ولی واقعا تو ادبیات مشکل دارم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
نه بابا کجاش خوبه الان یه منشی تو تهران 4 تومن حقوق میگیره.کار تو داروخونه اتفاقا خیلی سخته به نظرم ...

به عنوان کار دانشجویی که بهش نگاه میکنم خیلی خوبه.

فقط طلاق