پسملکم مدیر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست امروز صبح زدم یه هاله کم رنگ داشت بعد یه ساعت یکم پخش شد وپرنگ تر یعنی چی 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 1399/06/31 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 ن عزیزم هنوز اقدام نکردم متنمو اشتباه نوشتم منظورم اینه میگه واسه بچه دار شدن زود ولی من دلم نینی می ... چند وقت ازدواج کردین مگع 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
yasnaaaii عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2526 هنوز دوروز مونده مبارکه گلم بارداری من امروز روز پری بود نشدم و بی بی منفی شد دعا کن باردار باشم و پریود نشم😢 خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
زینب_خانومیییی عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3800 چند وقت ازدواج کردین مگع 20 مرداد تا الان میشه 41 یا 42 روز😄 ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 فکر کنم خرابه واسه منم یدفه اینجوری شد منفی بود اول هاله داشت توسایت گذاشتم همه دیدن 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 مبارکه گلم بارداری من امروز روز پری بود نشدم و بی بی منفی شد دعا کن باردار باشم و پریود نشم😢 انشالله که بارداری خدا دامنت سبز کنه ممنون عزیز دلم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 20 مرداد تا الان میشه 41 یا 42 روز😄 خسته نباشی یک چند ماه صبر کن راست میگه هنوز اول زندگیه کیف کنین انشالله بچه هم به وقتش 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
yasnaaaii عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2526 انشالله که بارداری خدا دامنت سبز کنه ممنون عزیز دلم خداکنه مرسی عزیزدلم خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 والا مثبته انكاري فردا يكي ديگ بزن گذاشتم عزیزم + بود 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 شما باردار بودی آخه منم بی بی زدم اینجور شد آره عزیزم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 اینو یک روز بعد موعد زدم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍