پسملکم مدیر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست امروز صبح زدم یه هاله کم رنگ داشت بعد یه ساعت یکم پخش شد وپرنگ تر یعنی چی 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 1399/06/31 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 اینم فردای اون روزی که بی بی چکم این طوری شدم زد یعنی یک روز فبل موعد رفتم از بتا دادم روز موعد 71 بود 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 یکی دیگه فردا صبح بزن انشالله که بارداری 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 من اینا امروز زدم فک کنم ادار زیاد ریختی فردا سه قطره بیشتر نریز 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 چی شد خانومی امتحان کردی بی بی 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 ۴قطره ریختم سه تا بسه 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
nazygan عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 1679 چی شد خانومی امتحان کردی بی بی نه دیگه گفتم بزارم چندروز بگذره