2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

60 بازدید | 10 پست

خانوما من تو این شهر غریبم چون هیشکیو نداشتم یه هفته پیش دلم تنگ شد جلو پنجره وایستاده بودم گریه کردم گفتم یا امام حسین خودتم غریب بودی منو از این غربت نجات بده

خدایا یاورم باش☝☝☝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز نزدیکای صب خواب دیدم ک عروسی دعوتم رفتم دیدم مجلس امام حسینه مداحی میکردن منم دل سیر گریه کردم بعد یه جعبه اوردن ک هرکی یه ارزو بنویسه بندازه توش منم از ی خانومی کاغذ و خودکار گرفتم یه عالمه ارزو داشتم ولی نوشتم یا امام حسین منو از غربت نجات بده.بنظرتون تعبیرش چیه؟؟؟

خدایا یاورم باش☝☝☝
خب گریه که شادیه.... انشاءالله شاد میشی و چون به فکر امام حسین خوابیدی و دلت پیش آقا بوده ایشونم به ...

مرسی گلم.دعا کن برام.تا حالا از این خوابا ندیده بودم اولین باره.گفتن ک هرکی یدونه ارزو بنویسه اقا براورده میکنه

خدایا یاورم باش☝☝☝

من خودم عاشق همه امامان هستم...اما ارادت ویژه به امام رضا علیه السلام دارم....خیلی کمکم میکنه ... هروقت دلم میشکنه صداش میزنم دست رد به سینه م نمیزنه...خودمم اطراف مشهد زندگی میکنم تا حرمش یک ساعت فاصله دارم...بیشتر اوقات تو خوابم میاد دلم گرم میشه....

یه بار تو خواب چهره شو دیدم باهام صحبت کرد...پشت سرش نماز خوندم😭😭خیلی دوسش دارم.. مطمئن امامان عزیزمون مارو رد نمیکنن

من خودم عاشق همه امامان هستم...اما ارادت ویژه به امام رضا علیه السلام دارم....خیلی کمکم میکنه ... هر ...

مرسی گلم انشالله حاجت روا شی توام❤

خدایا یاورم باش☝☝☝