2777
2789

ببین گلم یکی از شاگردام گفت برای ازدواج دخترش یه دعایی بخونم منم سه روز پشت سر هم نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم بعدشم ۵۳۰ مرتبه صلوات خاصه حضرت زهرا بدون وقفه خوندم و جور شد الحمدالله رب العالمین

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین گلم یکی از شاگردام گفت برای ازدواج دخترش یه دعایی بخونم منم سه روز پشت سر هم نماز استغاثه به حض ...

به به خداروشکر، دست شما درد نکنه و آفرین به دل پاکتون. لطفا منم دعا کنین برای بختم.🙏 من این صلوات رو خوندم🌷

به به خداروشکر، دست شما درد نکنه و آفرین به دل پاکتون. لطفا منم دعا کنین برای بختم.🙏 من این صلوات ر ...

امشب اگر یادم بمونه برات ۱۰۰۱ یا رئوف و یا رحیم میگم یادم بندازی شب همینجا میتونی ریپلای بزنی

ميشه براي منم يه چيزي بخونين لطفا؟منم خيلي ميخوام ازدواج کنم چون تنهام

فعلا که نمیشه آخر هفته چهارشنبه اینا بهم پیام بده یه مرتبه برات میخونم عزیزم شمام باید به جاش برای سلامتی و ظهور امام زمان صلوات بفرستی اگر شد ۱۰۰۰ تا اگرج وقت نشد هرچقدر تونستی برای امام زمان صلوات بفرست

ببین گلم یکی از شاگردام گفت برای ازدواج دخترش یه دعایی بخونم منم سه روز پشت سر هم نماز استغاثه به حض ...

گلم میتونی برای منم بخونی دلت پاکه🫠

دانشجوی پزشکی متعهد به یه قلب ❤️ اقا به من درخواست نده خودتون مگه خواهر مادر ندارین

نه زحمتی نیست خدمت به محبین اهل بیت افتخاره برام شمام برای سلامتی و ظهور امام زمان صلوات بفرستید

من واقعا شرمنده محبت شما هستم ، انشالله هر چیز خوبی از خدا میخواین بهتون ببخشه و سربلند، سلامت و شاد باشین. چشم حتما میفرستم، پس با اجازه من شب ریپلای میکنم که گفتین یادتون بندازم. 🌿🌷🙏