2777
2789
عنوان

تلافی کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 37 پست
دیدم مشاوری که از همسرش جدا شده پس پاش بیافته با حرف هم نمیشه کاریش کرد ،چون اگه میشد مشاور خودش جدا ...

بنظرمن با شوهر میشه خیلی راحت کنار اومد درصورتی که کسی تو گوشش بد زنشو نگه 

من شوهرم وقتایی که یمدت خانوادش مسافرت باشن یا کمتر ببینشون اخلاقش خوب میشه اما چون دهن بینه تا خاهراش چهارتا دروغ پشت سرم بگن با من بد میشه

وقتی خانواده شوهرتون خوب هستن شما میتونید امیدوار باشید که همسرتون رو میشه با زبون خوش اونجوری که دو ...

به جرات میتونم بگم اگه خانواده ی همسرم نبودن من سال ها پیش جدا میشدم البته فقط فقط بخاطر وابیتگی بیش از حد شوهرم به خانواده اش که خود خانواده اش هم نمیدونن همه مشکلات ما از اول تا الان همین بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا همیشه گفتم همسرم یه مرد ایده آل و حتما هم از تربیت مادرش ،اما این وابستگی که بعضی وقت ها مو ...

وقتی خوب هستن باشما نباید این نگرانی رو داشته باشید 

شوهرمن وابستست و خانواده ای داره که بارها به چشمم دیدم بد منو میگن پیشش که مارو از هم زده کنن

باورت میشه من خاهر شوهرم اوایل عقد کرده بودیم دخترشو که همسن و سال خودمه میفرستاد بین من و جاریم اون از خدا بیخبر هم تا جایی که میتونست دروغ میبست بما مثلا الکی میرفت میگفت پشت مادر شوهرمون حرف میزنیم درصورتی که اصلا همچین چیزی نبود و اینقدر اینکارو تکرار کردن که جاریم بامن از ترسش تو یک اتاق تنها نمی مونه

الانم چند بار دیدم خاهرش براشوهرم پیام زده زنت دروغگوعه اون میخاد بین ما اختلاف بندازه خدا شاهده تاحالا نشده دروغ بگم که بخام اونهارو باهم بد کنم چقدر تهمت میزنن بهم وای خدا الان که دارم مینویسم از بس اعصابم بهم ریخت معده درد شدم و اشکام میریزه خدا نگذره ازشون دعا کنید شوهرم سر عقل بیاد بفهمه کیه که داره بین مارو بهم میزنه با دروغ و تهمت

وقتی خوب هستن باشما نباید این نگرانی رو داشته باشید  شوهرمن وابستست و خانواده ای داره که بارها ...

واقعا ادم میمونه

واقعا چقدر زندگی رو برای خودشون سخت و بد میکنن

ان شاالله که خدا بهت صبر بده عزیزم

و یجوری شوهرت متوجه همه چیز بشه

واقعا ادم میمونه واقعا چقدر زندگی رو برای خودشون سخت و بد میکنن ان شاالله که خدا بهت صبر بده عز ...

انشالا فقط از خدا میخوام خوب و بد رو بفهمه 

و بفهمه خواهری که اینقدر پشت سر زن برادر حرف میزنه و دروغ میگه دشمن زندگی برادرشه نه دوست 

امیدوارم تا زنده ام ببینم که تقاص ظلم هایی که بمن کردن رو پس بدن بهترین روزهای زندگیم رو خراب کردن هزار تا مریضی گرفتم از جوش و حرص هایی که از دستشون خوردم فقط خدا جوابشونو بده

انشالا فقط از خدا میخوام خوب و بد رو بفهمه  و بفهمه خواهری که اینقدر پشت سر زن برادر حرف میزنه ...

😢😢😢

انقدر عذاب اون دنیا زیاده که وقتی ادم در برابر عذاب قرار‌میگیره میگه کاش عذابشو توی دنیا میکشیدم تا اینجا انقدر عذاب نکشم

مطمئن باشید صدها برابر رنجی که شما کشیدید اون دنیا میکشن