2777
2789
عنوان

تلافی کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خیلی شرایط سختیه خودتون تنها مشاوره رفتید؟

اخه فدات شما میگی مشاور ،وقتی سر یه موضوعی مشاور میری راه حلی میده که باید طرف مقابلت ادم مثل ادم رفتار کنه نه اینکه  بی منطق باشه مشاوره راه حلی که میده به درد کسی که شوهرش  منطق نداره و قدرت صحبت کردن  نداره نمیخوره 

سلام خیلی شرایط سختیه خودتون تنها مشاوره رفتید؟

سلام

مشاوره حظوری نرفتم اما با یک مشاور غیر حظوری صحبت کردم راهکار بدرد بخوری نداد فقط گفت حواس خودتو پرت کن که افسردگی نگیری

خیلی خانواده بدی داره شوهرم اصلا تو کارهاشون خدارو در نظر نمیگیرن مدام دوبهم زنی میکنن خسته شدم از دستشون 

همش اذیت میکنن متلک میگن پشت سرم بد میگن اما برا اینکه خودشونو جلو مردم خوب جلوه بدن به شوهرم فشار میارن که زنت باید بیاد تو مهمونی های ما منم نمیتونم تحمل کنم رفتارشونو همینقدر بگم که عذاب میکشم چون خیلی اذیتم میکنن از قیافم ایراد میگیرن در صورتی که من ازشون سر تر هستم

همش کارهایی میکنن که منو حرص بدن شوهرمم یک ادم بی اراده و دهن بین هست تا یکم تو گوشش حرف میزنن و دروغ میگن سریع فکر میکنه من مقصرم

اخه فدات شما میگی مشاور ،وقتی سر یه موضوعی مشاور میری راه حلی میده که باید طرف مقابلت ادم مثل ادم رف ...

اینو دیشب یکی از دوستان توی گروهمون گفت

خیلی وقتا جدای از اشتباهات مرد ها ما خانومها سیاست های همسر داری رو بلد نیستم

کافیه یکمی مطالب همسر داری رو مطالعه کنیم و براش وقت بزاریم
طبق تجربه ای که من داشتم
حتتتماااا تا جایی که میتونین به همسرتون محبت کنین و روی حفظ اقتدارش کار کنین .
شوهر منم خییلیی سرکاره . منم دوتا بچه کوچیک دارم و خیلی نیاز به کمک و استراحت دارم. قبلا هرچی صحبت میکردم ، با ناراحتی با تشویق با عصبانیت، دو روز برامون وقت میذاشت باز روز از نو . البته حق داشت و واقعا خسته میشه ولی خب منم به عنوان یه انسان نیاز به استراحت داشتم و توقع داشتم برام وقت بذاره. دو هفتس خیلی حواسم به رفتارم هست. چند بار ناراحتی پیش اومده با تمام توااااانم خودمو کنترل کردم غر نزدم فقط با ارامش و محبت رفتار کردم. باور نمیکنین چقدر تو این دو هفته از وقت استراحتش میزنه برامون. بدون اینکه من بگم. دیروز ۷ صبح رفت سرکار ۲ شب اومد. خدا میدونه چقدر خسته شده بودم.چندبار بهش پیام دادم با تماام حال بدم فقط حالشو پرسیدم(قبلا ابراز میکردم خسته شدم زود بیا و این حرفا). همیشه عادت دارم شب قبل خواب خونه رو مرتب میکنم. دیشب انقد خسته بودم و اعصابم داغون همونجور که خونه ترکیده بود😑 فقط رفتم خوابیدم. بعد صبح بیدار شدم دیدم اتاق برق میزنه از تمیزی😟. گفت دیشب ساعت ۲ اومدم تا ۳ مرتب میکردم خیلب خسته شده بودی دیروز. واقعا تو این دو هفته خیلیی شرایطمون تغییر کرده
زیاد شد ولی امیدوارم مفید باشه😬❤️

اینو دیشب یکی از دوستان توی گروهمون گفت خیلی وقتا جدای از اشتباهات مرد ها ما خانومها سیاست های همسر ...

این نشون میده شوهر شما تربیت خوبی داره رو همه مردها جواب نمیده

شوهر من مادر و خواهرایی داره که مدام تو گوشش میخونن نباید به زن رو داد

زن زیاده اما مادر و خواهر پیدا نمیشه

اولویت زندگیت باید اول مادر و خواهر و برادر باشن

شوهرم روزی صد بار میره خونه مادرش و با خواهراش که دشمن من هستن همنشین میشه و حرفای اونا روش خیلی اثر میذاره

حتی باورت میشه توقع دارن نهار و شام یا صبحانشو اونجا بخوره تنها بدون من و بچه ها

من همه راهی امتحان کردم گاهی اوقات هرچی میگه یا هر رفتاری میکنه چیزی نمیگم و تو تنهایی باخودم اروم اشک میریزم 

اینقدر تسلط دارن مادر خاهرش روش که اگه بگن ماست سیاهه میگه اره 

نمیدونم با اینجور ادما چکار کنم خیلی بی وجدانن تو چشمای ادم نگاه میکنن تهمت میزنن 

سلام مشاوره حظوری نرفتم اما با یک مشاور غیر حظوری صحبت کردم راهکار بدرد بخوری نداد فقط گفت حواس خود ...

عزیزم من یه استادی داشتم ایشون وقتی ازدواج کردند با یه خانواده ایی وصلت کردند که کلا خانواده شوهرشون فقط اقوام با هم ازدواج میکرند و وقتی استاد ما وارد اون خانواده شدند مادر شوهرشون کلا ایشونو یه غربیه میدونستن و همش این که ایشون یه عربه هستن و از ما نیستن و .... رو مطرح میکردن

مدام ازشون ایراد میگرفتن و تا ایشون میرفتن خونشون بهشون کار میدادن خونه رو جارو بزن و.....

و بعضی از کارای استاد ما رو قبول نداشتن توی جمع میگفتن زهرا(استادمون) خیلی شلختست و به قول ما چَپِله

و خوب واقعا استادمون خیلیی غصه میخوردن

تا این که استاد ما با یکی از اساتید اشنا شدن

و ایشون بهشون گفت تا میتونی محبت کن

الکی محبت کن

چشم دیدنشونو نداری

ازشون متنفری

وقتی دیدیشون بگو واااای که چقدر دلم براتون تنگ شده بود

کادو بگیر

شیرین زبونی کن ولی ته دلت کینه و فکر بد نداشته باش

و این محبت رو ذره ذره به اونها تزریق کن

کم کم بگو که چقدر دوست داری بیای خونشون

چقدر خوشحالی که مادرشکهر فهمیده ایی داری و....

استادمون گفت با این که میدونستم همه این حرفایی که بهشون میزنم از ته دلم نیست ولی بهشون گفتم

وقتی میدیدمشون بغلشون میکردم میگفتم مامان جون واقعا دلم خیلی براتون تنگ شده بود و.... یا زنگ میزدم و...

الان ایشون به جایی رسیدن که همش مادرشوهرشون ازشون توی جمع تعریف میکنن و خطاب به بقیه میگن زهرا بین عروسا یه چیز دیگست

با این که اونا فامیلن ولی از  صد پشت فامیلم فامیل تره

هر کاری میخواد بکنه از زهرا مشورت میگیره

وقتی میره خونشون میگه زهرا اداره خونه با تو به جاری هان بگو چیکار کنن

اینا رو گفتم که بگم واقعا با محبت خار ها گل میشوند

ولی نیاز به صبر صبر صبر صبر و اراده اراده اراده اراده داره

این نشون میده شوهر شما تربیت خوبی داره رو همه مردها جواب نمیده شوهر من مادر و خواهرایی داره که مدام ...

واقعا نمیدونم فاز این جور ادما چیه

خوب اون خواهر شوهری که میگه زن زیاده مادروخواهر دیگه نیست

خودش مگه شوهر نداره؟

خیلی عجیبه واقعا

برای یکی از دوستان مطلبی فرستادم چندتا پیام قبل بخونید

عزیزم من یه استادی داشتم ایشون وقتی ازدواج کردند با یه خانواده ایی وصلت کردند که کلا خانواده شوهرشون ...

عزیزم کسی ذاتش خراب با محبت پررو میشه تا اینکه بهت محبت کنه ،همه یجور نیستن ،مثل یه بنده خدایی بچه اش اعتیاد داشت مشاور میگفت بشین با پسرت صحبت کن خوب مشاور دیگه تو اون خونه نبود که  اون بنده خدا میگفت با ادمی که مواد زده و مثل حیوانات وحشی به ادم حمله میکنه چه طور میشه صحبت کرد یا وقتی مواد بهش نرسیده و دوست داره رو همه چاقو بکشه چطور باهاش صحبت کنم خیلی وقت ها صحبت کردن خیلی راحت مهم اینکه تو اون موقعیت باشی ببینی چقدر سخته به حرفت عمل کنی 

عزیزم من یه استادی داشتم ایشون وقتی ازدواج کردند با یه خانواده ایی وصلت کردند که کلا خانواده شوهرشون ...

ده ساله هرکاری کردم جواب نداده من اصلا دوست ندارم تو جمع شون باشم چون حالم بهم میخوره ازشون متنفرم

پارسال یمدت خیلی میرفتم خونه مادرشوهرم هرچی هم زخم زبون میزد برو خودم نمیاوردم حتی چند بار شد شوهرم مسافرت کاری بود بجا اینکه برم خونه مادرم میرفتم خونه مادر شوهرم دوسه شب میموندم تو کار خونش کمکش میکردم هرکاری بگی کردم باور میکنی پروتر شد  ادم با ادم فرق میکنه کسی که بد ذاته درست نمیشه مخصوصا که دختراش هی بد منو میگن جلوش اینم تا بخاد بامن خوب بشه باز همه چی خراب میشه 

بخدا اینقدری که من برا خانواده شوهرم از خود گذشتگی کردم برا خانواده خودم نکردم 

میگم خیلی خدا نشناسن اصلا براشون مهم نیست که با حرفایی که میزنن اختلاف میندازن بین ما

این نشون میده شوهر شما تربیت خوبی داره رو همه مردها جواب نمیده شوهر من مادر و خواهرایی داره که مدام ...

دقیقا شوهر من البته خانوادهوی شوهرم خوب هستن ولی چون از اول گفتن اول پدرو مادر بعد زن رو رفتار همسرم تاثییر گذاشته البته خدا رو شکر همسرم خیلی خوبه ولی بخاطر وابستگی که به خانواده داره تو بعضی جاها کم میارم 

واقعا نمیدونم فاز این جور ادما چیه خوب اون خواهر شوهری که میگه زن زیاده مادروخواهر دیگه نیست خو ...

اره خوندم مطلبتونو

شوهراشون رو توقع دارن نوکر دست به سینشون باشه

خیلی بد ذاتن خیلی وفقط امیدوارم تو همین دنیا خدا جواب ظلمهایی که بمن کردن رو بده بهشون 

بخدا برا هرکس تعریف میکنم کاراشونو تعجب میکنن که این حجم از بدجنسی چجوری تو وجود یکی باشه

دقیقا شوهر من البته خانوادهوی شوهرم خوب هستن ولی چون از اول گفتن اول پدرو مادر بعد زن رو رفتار همسرم ...

وقتی خانواده شوهرتون خوب هستن شما میتونید امیدوار باشید که همسرتون رو میشه با زبون خوش اونجوری که دوست دارید بشه

من خانواده شوهرم خیلی بد ذاتن به هیچ صراطی مستقیم نیستن

مدام تو جمع که میشینن از خودشون تعریف میکنن و از بقیه ایراد میگیرن و مسخره میکنن حالم بهم میخوره ازشون

دیدم مشاوری که از همسرش جدا شده پس پاش بیافته با حرف هم نمیشه کاریش کرد ،چون اگه میشد مشاور خودش جدا نمیشد ،مشاوره به درد کسی میخوره که طرف مقابلش  یک انسان منطقی که راه حل شوهر داری یا زن داری رو درست بلد نیست و باید  یکی بهش یاد بده نه کسی که خودش ذاتش خراب زندگی رو برای زن و بچه زهر مار میکنه 

وقتی خانواده شوهرتون خوب هستن شما میتونید امیدوار باشید که همسرتون رو میشه با زبون خوش اونجوری که دو ...

من واقعا همیشه گفتم همسرم یه مرد ایده آل و حتما هم از تربیت مادرش ،اما این وابستگی که بعضی وقت ها موجب بحث میشه من رو تا فکر کردن به جدایی میبره