2777
2789
عنوان

تلافی کنم؟؟؟

420 بازدید | 37 پست

بچه ها حدود ۶ساله که ازدواج کردم

ازین ۶سال ۵ سالشو شوهرم با خانوادم قطع رابطه بوده و منم فقط ماهی یه بار به زور و گریه میذاشته برم

ولی من تو این ۵ سال اصلا تلافی نکزدم با خانوادش با اینکه خیلی بدجنس هستن(تاپیک های قبل)رفت و امر کردم

همه ی عزوسی عزا هاشون حتی راه دور رفتم مریضی هاشون تا سرما خوردگی رفتم اما من سقط کردم یه زنگ هم نزدن

من همه اینارو واسه شوهرم و زندگیم کردم

اما هفته ی پیش پدربزرگم فوت شد همسرم اصلا نیومد 

همسرم واسه هفت پشت غریبه تا شهرستان با اتوبوس میره اما نیم ساعت راه تا بهشت زهرا رو بخاطرم نیومد

خانوادشم نیومدن 

تصمیم گرفتم تلافی کنم دیگه پامو خونه مامانش و خواهراش نذارم ختم ها و عوسیاشون نزم

تو خیابونم دیدمشون رومو اونور کنم

چه عجب به خودت اومدی 

فک نمیکنی زوووده ؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم

شما خیلی دیر دارین واکنش نشون میدین

و به همین خاطر دارین یه واکنش بد رو پیاده میکنید

مطمئنا الان توی این موقعیت بدون هیچ مقدمه ایی انجام این کار درست نیست

اگر بعد از ۶ سال شما نتونید با همسرتون مثل دو ادم عاقل بشینید و درباره موضوعات خانوادتون صحبت کنید یعنی حتما حتما باید پای یه مشاور رو به زندگیتون باز کنید

شما باید بشینید و در رابطه با اتفاقاتی که توی اسن ۶ سال افتاده خیلی منطقی و جدی  و عاطفی با شوهرتون صحبت کنید

انتظاراتی که اون از شما داشته و انتظاراتی که شما از اون دارید

برخورد های دو خانواده با شما و بر خورد های شما با خانواده هم و....

و در اخر یه جمع بندی کنید و نتیجه گیری کنید

یه جوری بحث رو پیش ببرید که نتیجه گیرنده شوهرتون باشه

اون کار درست رو پیشنهاد بده

و.....

هر چند تا همینجاشم به نظرم حتما با یه مشاور صحبت کن عزیزم

منم بابام فوت کرد خانواده شوهرم تشیع جنازه نیومدن اما برا بابای جاریم تا شهرستانی که ۶ ساعت فاصله داشت رفتن

عموم مرد عمم مرد زنگ نزدن یه تسلیت بگن درصورتی که با جاریام اینجوری نیستن

منم یادم میاد اعصابم بهم میریزه اخرم میگن تو زود ناراحت میشی

سلام عزیزم شما خیلی دیر دارین واکنش نشون میدین و به همین خاطر دارین یه واکنش بد رو پیاده میکنید م ...

منم خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن مدام بی احترامی میکنن دروغ میگن تهمت میزنن بهم یعنی هرکاری میکنن که شوهرم اونارو بمن ترجیح بده شوهرمم میبینه که خانوادش بد هستن اما تا بخاد طرف منو بگیره سریع چهارتا دروغ پشت سرم میگن که از من زده بشه

اهل حرف زدن هم نیست شوهرم که با حرف مشکلمونو حل کنیم بعد ده سال مشاور هم قبول نداره 

اگه خانوادش منو اذیت کنن که من نرم اونجا سریع واکنش نشون میده و با خانوادم قطع رابطه میکنه درصورتی که خانواده من تا حالا بی احترامی نکردن بهش