2777
2789
عنوان

بالای ۲۴۰ کیلو تو این چالش وزن کم کردن آفرین به این اراده👍🏼😍 + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25436 بازدید | 770 پست
عااااااااشقتم سمیه جوووون.انگیزه بده بازم شروع کنم ازفردا....میخام بشم50

😘💚

همینا.میخایما#   انگیزت همیشهه همینجوری بالا باشه..

اقا یه چندتا بالا پایین بپری، شدی ۵۰🖐😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام الهه جان 

تبریک میگم به این کار خوب و پر انرژی شما و دوستان 

منم میخوام به جمعتون اضافه شم 😍

اضافه وزن شدید دارم و تصمیم گرفتم به سلامتیم اهمیت بدم 

دم همگی گرم💚💚🌹🌹

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین به همگی تون افتخار میکنم به همه ی خانم های با اراده ی سرزمینم کاش منم یاد بگیرم ازتون خودمو با ...

سلام خوشگلم😘😘 

بابا تو که باربی خوش اندامی شکسته بندی نکن 😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جان  تبریک میگم به این کار خوب و پر انرژی شما و دوستان  منم میخوام به جمعتون ا ...

سلام عزیزم ممنون 😘😘♥️♥️♥️

فردا بیا تاپیک جدید عضو میگیریم ♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

راستی قشنگ از خودم بگم

من زمانی ک شرکت کردم تو تاپیک وزنمو نمیدونستم بعد یکماه رژیم ترازم خریدم و دیدم 74/500هستم

و من از 74/500 فعلا ب 58 رسیدم خیلی خوشحالم..ایشالا میرسم ب 54😍😍😍😍😍

سایزم 46 بود الان 38 هستم

و بینهایت از الهه نازنینم ممنونم😘😘😘😘😘 و سرگروههای عشقولی اول زیبا و سهیلا و آسنات و سمیه و سپیده و مهدیه و هستی و مینا و همشون و تمام دوستای گلممممممم..عاشقتونم❤❤❤❤😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
بزار ٣٢ كيلو عزيزم  بزار عكسو

پوزش میطلبم ۳۲ کیلو 😍😍♥️♥️

عه الکی که نمیزارم باید کوکو کنن 😂

سلام خوشگلم😘😘  بابا تو که باربی خوش اندامی شکسته بندی نکن 😍

سلام عزیز دلم خیلی خوبی تو خبر داری؟داری یه کاری برای دنیا انجام میدی😍😍😍تو زندگی خیلی ها اثر گذاشتی حواست هست؟

نه بابا کوکتل شدم بیا و ببین 😆

سلام عزیزم ممنون 😘😘♥️♥️♥️ فردا بیا تاپیک جدید عضو میگیریم ♥️

مرسی عزیزم ❤

حتما چشم 

از وزنم خجالت میکشم ولی بااااید شروع کنم 

رو کمک شما حساب کردم و عضو شدم 

یکپارچه خانومی 😘😘

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️
آفرین به همگی تون افتخار میکنم به همه ی خانم های با اراده ی سرزمینم کاش منم یاد بگیرم ازتون خودمو با ...

اینقد انرژی مثبت اینجا زیاده و میبینیم خیلبا تونستن وزنشونو کنترل کنن که ادم دلش میخاد باهاشون همراه بشه😍حتما میتونیم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بچه ها من از همتون تباه تر و افتضاح تر بودم ۱۰۸🙈🙈🙈🙈🙈 هی تاپیک الهه رو میدیدم و رد میشدم یه بار ...

افريييييين عزيزه دلم عاااليه تو ميتونيييييي💪🏽💪🏽💪💪💪🏻💪🏻

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

راستی قشنگ از خودم بگم من زمانی ک شرکت کردم تو تاپیک وزنمو نمیدونستم بعد یکماه رژیم ترازم خریدم و د ...

باریکلا عزیزدلم خیلی عالی کم شدی خیلی قهرمانی بهت افتخار میکنم 😍😍♥️♥️♥️👏🏼👏🏼👏🏼

😘😘😘😘😘♥️♥️