2777
2789
عنوان

بالای ۲۴۰ کیلو تو این چالش وزن کم کردن آفرین به این اراده👍🏼😍 + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25625 بازدید | 770 پست
عااااااااشقتم سمیه جوووون.انگیزه بده بازم شروع کنم ازفردا....میخام بشم50

😘💚

همینا.میخایما#   انگیزت همیشهه همینجوری بالا باشه..

اقا یه چندتا بالا پایین بپری، شدی ۵۰🖐😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام الهه جان 

تبریک میگم به این کار خوب و پر انرژی شما و دوستان 

منم میخوام به جمعتون اضافه شم 😍

اضافه وزن شدید دارم و تصمیم گرفتم به سلامتیم اهمیت بدم 

دم همگی گرم💚💚🌹🌹

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آفرین به همگی تون افتخار میکنم به همه ی خانم های با اراده ی سرزمینم کاش منم یاد بگیرم ازتون خودمو با ...

سلام خوشگلم😘😘 

بابا تو که باربی خوش اندامی شکسته بندی نکن 😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جان  تبریک میگم به این کار خوب و پر انرژی شما و دوستان  منم میخوام به جمعتون ا ...

سلام عزیزم ممنون 😘😘♥️♥️♥️

فردا بیا تاپیک جدید عضو میگیریم ♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

راستی قشنگ از خودم بگم

من زمانی ک شرکت کردم تو تاپیک وزنمو نمیدونستم بعد یکماه رژیم ترازم خریدم و دیدم 74/500هستم

و من از 74/500 فعلا ب 58 رسیدم خیلی خوشحالم..ایشالا میرسم ب 54😍😍😍😍😍

سایزم 46 بود الان 38 هستم

و بینهایت از الهه نازنینم ممنونم😘😘😘😘😘 و سرگروههای عشقولی اول زیبا و سهیلا و آسنات و سمیه و سپیده و مهدیه و هستی و مینا و همشون و تمام دوستای گلممممممم..عاشقتونم❤❤❤❤😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
بزار ٣٢ كيلو عزيزم  بزار عكسو

پوزش میطلبم ۳۲ کیلو 😍😍♥️♥️

عه الکی که نمیزارم باید کوکو کنن 😂

سلام خوشگلم😘😘  بابا تو که باربی خوش اندامی شکسته بندی نکن 😍

سلام عزیز دلم خیلی خوبی تو خبر داری؟داری یه کاری برای دنیا انجام میدی😍😍😍تو زندگی خیلی ها اثر گذاشتی حواست هست؟

نه بابا کوکتل شدم بیا و ببین 😆

سلام عزیزم ممنون 😘😘♥️♥️♥️ فردا بیا تاپیک جدید عضو میگیریم ♥️

مرسی عزیزم ❤

حتما چشم 

از وزنم خجالت میکشم ولی بااااید شروع کنم 

رو کمک شما حساب کردم و عضو شدم 

یکپارچه خانومی 😘😘

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️
آفرین به همگی تون افتخار میکنم به همه ی خانم های با اراده ی سرزمینم کاش منم یاد بگیرم ازتون خودمو با ...

اینقد انرژی مثبت اینجا زیاده و میبینیم خیلبا تونستن وزنشونو کنترل کنن که ادم دلش میخاد باهاشون همراه بشه😍حتما میتونیم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
راستی قشنگ از خودم بگم من زمانی ک شرکت کردم تو تاپیک وزنمو نمیدونستم بعد یکماه رژیم ترازم خریدم و د ...

باریکلا عزیزدلم خیلی عالی کم شدی خیلی قهرمانی بهت افتخار میکنم 😍😍♥️♥️♥️👏🏼👏🏼👏🏼

😘😘😘😘😘♥️♥️