2777
2789
عنوان

داستان ترسناک واقعی 🥺😱

| مشاهده متن کامل بحث + 4571 بازدید | 204 پست
چ ریلکس تعریف میکرد  من بودم  با شوهرم میرفتم سرکار و میومدم  دستشویی هم نمیتونستم بر ...

دلم کباب شد براش

یکی تو اون تاپیکه گفته بود تازه  عروس و حامله اینا نباید تنها باشن

منم تازه عروسم یه سری اتفاقات تازگیا برام افتاده که الان فکرشم اذیتم میکنه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدااااا  من رفتم ن لایکم کنین  ن ریپلای  خدافس

واقعا ترسناکه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
مثلا یه نفر آبجوش ریخته بوده زمین بچه‌ی جنا انگار میمره جنه میاد بهش میگه دخترتو میبریم جا بچمون😐 م ...

این بچشون کشته  بوده.ولی من یکیومیشناسم زندکیش ازاین رو به اون رو شد.باهاشون دوس شده وکلی پول وطلا بهش دادن

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

اون خونه مامان بزرگم پاتوق جن هاست کلن هم عروسی میگیرن فک کنم تالارشونه اونجا 

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
رابطه  وای مگه میشه  مگه جن ها حس کردنی ان ؟

پس چطوری وسیله میبرن!؟ همونطوریم رابطه براقرار میکنن

دیدی بعضی اوقات میگن حس میکنیم یکی کنارمون خوابیده یا دست زده به موهامون و... 

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

من دخترم وقتی ۱ سالش بود به یه جا زل میزد یهو گریه میکرد میگفتم چیه مامان؟ دستشو اشاره میداد به روبه رو و خودشو تو بغلم قایم میکرد یبارم شوهرم بقره گذاشته بود داخل خونه انگار یه سایه بال بال میزد میرفت و میومد تا اینکه از خونه بار کردیم و توی همه جای خونه قران گذاشتیم ایت الکرسی گذاشتیم 

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
دلم کباب شد براش یکی تو اون تاپیکه گفته بود تازه  عروس و حامله اینا نباید تنها باشن منم تازه ...

پس من چرا اینجوری نمیشم   اصلا نمیتونم باور کنم من 

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

منم بعضی وقتا یه چیزایی حس میکنم وقتی به بقیه میگم میگن توهم زدی  

من بچه بودم عاشق این چیزا بودم نصف شب میرفتم بیرون تا ببینمشون بزرگتر که شدم مث خررررر میترسم ازشون..وجود دارن، خالم رو زدن الان چشم خالم مشکل داره

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
این بچشون کشته  بوده.ولی من یکیومیشناسم زندکیش ازاین رو به اون رو شد.باهاشون دوس شده وکلی پول و ...

مطمئن باش در قبال اون پولا ازشون چیزی یا کاری میخوان 

اگه اذیتشون کنی صدرصد آسیب میرسونن

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
من بچم تقریبا دوماهه بودشایدم کمتر .تواتاق خواب میخابیدم .چندشب مامانم پیشم نبود رفته بودخونشون.شب & ...

دخترمنم توهمین سن که بود پشت سرم نگاه میکرد چشماش راست میشد وجیغ میزد وگریه.خودمم سیاهی مثل سایه پشتم میدیدم.واقعا ترسناک بود.من بسم الله میگفتم وقران کنارمون میذاشتم دیگه خوب شد

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹