2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 49 پست
آخه من این دکتر رفتم چون گفتن عملاش خوبه یکی دیگه بیاد که نمیخوام پس به دکترم بگم اگه نتونستم طبیعی ...

از روی سونو هات تشخیص میدن ک باید سز باشی یان

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زودتر نمیشه؟؟آخه اینجوری حس بلاتکلیفی میکنم 😣

نمیدونم 

فکر نکنم چون امکان داره با معاینه زایمان زودتر بشه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
از روی سونو هات تشخیص میدن ک باید سز باشی یان

تو سونو هفته ۳۲ وضعیت جنینو نوشته بود سفالیک  تو سونو فقط همین مهمه دیگه اره؟؟؟برا اینکه بفهمم لگنم مناسبه یا نا فقط باید معاینه شم؟

آخرین سونو کی میشه؟؟؟من هفته ۳۲ رفته بودم نوشته بود سفالیک ای آخرین سونو هس یا بازم هس؟

اره همون ۳۲ هفته اگ خدایی تکرده حالت ی جور خاصی باشه مث لکه بینی و ابریزش و سفت شدن شکم یا تکون بچه کم باشه بازم سونو میفرستن..گلم بخودت استرس نده حتما بچه ی اولته ک انقد نگرانی باورکن همه ی ما این روزا رو گذروندیم موقع زایمان ک بشه همه چی عین خواب و خیال تموم میشه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
بیمارستانت خصوصی بود ؟

فقط اگر طبیعی خواستی زایمان کنی از قبلا حتما تاکید کن بخیه زیبایی بزنه😑

من اصلا خوشم از طبیعی نمیاد😑😑😑😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تو سونو هفته ۳۲ وضعیت جنینو نوشته بود سفالیک  تو سونو فقط همین مهمه دیگه اره؟؟؟برا اینکه بفهمم ...

اره عزیزم معاینه میکننت ولی روز زایمانت ک درد زایمان داری میری بیمارستان اگ دهانه ی رحم ۳سانت باز شده بود ک بازم فرصت میدن ی ساعتی بت هی میان چک میکنن اگ تا ۸سانت باز نشده باشه اونموقع برای سز آماده ات میکنن

اره همون ۳۲ هفته اگ خدایی تکرده حالت ی جور خاصی باشه مث لکه بینی و ابریزش و سفت شدن شکم یا تکون بچه ...

پس وضعیتش برا طبیعی خوبه دیگه برنمیگرده که مثلا سرش بیاد بالا؟؟آره بچه اولمه😊😊نمیدونم چرا ازحالا استرس زایمانو گرفتم تاحالا عین خیالم نبود ولی هرچی نزدیکتر میشم استرس میگیرم😢😢

پس باید صبر کنم 😣زودتر میفهمیدم خوب بود که حداقل این مدت یکم پیاده روی اینا میکردم 

شما از دکترت اجازه بگیر 

اگه مشکلی نداری پیاده رویت رو بکن  برای زایمانت مشکلی ایجاد نمیکنه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
فقط اگر طبیعی خواستی زایمان کنی از قبلا حتما تاکید کن بخیه زیبایی بزنه😑 من اصلا خوشم از طبیعی نمیا ...

عزیزم من دوبار طبیعی زاییدم خدارووووووشکر مث اولشه تازه موقع رابطه اذیتم میشم خیلی زیباسازیش کردن 😑

اره عزیزم معاینه میکننت ولی روز زایمانت ک درد زایمان داری میری بیمارستان اگ دهانه ی رحم ۳سانت باز شد ...

ممنون عزیزم حالا فهمیدم چی به چیه 😁😊زایمان طبیعی یه چیزش بده که وقتش مشخص نیس 😑😑

فقط اگر طبیعی خواستی زایمان کنی از قبلا حتما تاکید کن بخیه زیبایی بزنه😑 من اصلا خوشم از طبیعی نمیا ...

به کی تاکید کنم از قبل به دکتر خودم بگم؟؟چون اون موقع معلوم نیس درچه حالی باشم ممکنه یادم بره

پس وضعیتش برا طبیعی خوبه دیگه برنمیگرده که مثلا سرش بیاد بالا؟؟آره بچه اولمه😊😊نمیدونم چرا ازحالا ا ...

عزیزممم اره ن فک نکنم منکه ندیدم دورو برم کسیو ک بچه اخرش بپا بشه..همینطوره من حتی برادومی هم استرس گرفتم😂راسش الانم ۴ماهمه براسومی هم از الان استرس دارم بیشتر ذوق و شوقه اخه ی حس خیییییلی خوبی داره وقتی ک بعد ۹ماه و درد زایمان ی نینی تپلی و گریون رو میذارن روی سینه ات دلم میخاد زودتر اون حسو بازم تجربه کنم🤰🏼

عزیزم من دوبار طبیعی زاییدم خدارووووووشکر مث اولشه تازه موقع رابطه اذیتم میشم خیلی زیباسازیش کردن 😑

چه خووووب😀کاش برامنم اینجوری باشه راستی بخیه فقط قسمت خارجی میزنن یا داخلشم بخیه میزنن برا تنگ شدنش؟