2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

368 بازدید | 49 پست

سلتم خانوما لطفا منو راهنمایی کنین هیچی نمیدونموکلی سوال دارم

من الان ۳۵ هفتمه کی باید معاینه لگن شم که ببینم میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه؟؟؟

بعد برا زایمان طبیعی دکتر خودمم میاد بالاسرم؟؟

اگه نتونستم زایمان طبیعی کنم چی میشه؟؟دکتر خودم سزارین میکنه یا هردکتری تو بیمارستان بود به اون میگن؟؟

باید با دکترت هماهنگ کنی موقع زایمان بیاد 

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

فکر کنم ۳۷ هفته معاینه هستش

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکترت نامه میگیری رفتی بیمارستان نامه رو میدی اونا خودشون به دکترت زنگ میزنن تا بیاد

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
هزینه ماما خصوصی چقد میشه حتما باید داشته باشم؟؟

نه واجب نیست اگه خودت دوست داشتی میگیری

زنگ بزن بپرس قیمتا رو

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

عزیزم آخرین سونو ک میدی وضعیت جنین رو مشخص میکنه اگ بریچ باشه سزارین میکنن اگ سفالیک ک طبیعی خدامیده ..معاینه ی لگنی معمولا روزی ک درد زایمان داری انجام میدن چون زودتر ممکنه خدایی نکرده رحم تحریک بشه و زایمان زودرس بگیری

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
هفته ۳۶تا ۳۸معاینه میکنن.اگرم نتونی سز میشی.بستگی به دکترت داره بیاد یا نه

آخه من این دکتر رفتم چون گفتن عملاش خوبه یکی دیگه بیاد که نمیخوام پس به دکترم بگم اگه نتونستم طبیعی زایمان کنم وقتتون یه جوری باشه که خودتون سزارین کنین

هزینه ماما خصوصی چقد میشه حتما باید داشته باشم؟؟

من مامای خصوصی نداشتم ماماهای بیمارستان هم تبحر دارن هزینه دکتر شخصی الان خیلی بالا رفته 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
عزیزم آخرین سونو ک میدی وضعیت جنین رو مشخص میکنه اگ بریچ باشه سزارین میکنن اگ سفالیک ک طبیعی خدامیده ...

آخرین سونو کی میشه؟؟؟من هفته ۳۲ رفته بودم نوشته بود سفالیک ای آخرین سونو هس یا بازم هس؟