2777
2789
عنوان

شماهم مثل شدید؟

74 بازدید | 12 پست

من هیچکسو ندارم و پدرمم مرده ویه مادر دارم که خیلی باهم راحت و صمیمی نیستیم  وقتی با شوهرم دعوام میشه حالم واقعا بد میشه من اهل قهر نیستم سریع میرم بغلش کنم تا بهش آرامش بدم اما اون بسیار کینه ای و لجبازهست و هیچ دلسوز و دل رحم نیست و پسم میزنه وحال خرابمو میبینه اما ولم میکنه بهحال خودم من واقعا رنج میخورم و پیر و شکسته میشم و همینطور ولم میکنه به حال خودم بعدش هر وقت نیاز جنسی پیدا کرد میاد آشتی ودوباره روز از نو روزی از نو 

لطفا به من راهکار بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی همیشه و مدام یه کارو تکرار کنی براش عادی میشه...

چرا میذاری بفهمه ک همیشه بهش نیاز داری؟

گاهی تو ناز کن تو طرفش نرو...بذار بدونه نمیتونه هر وقت خواست ناراحتت کنه و هر وقت خواست بیاد سراغت

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
حالا چطوری هستی؟

خب شوهرمن عصبیه و کینه ای وقتی قهر میکردیم اون به من فش میداد مقصر دعوا هم بود ولی من میرفتم منت کشی چون دوسش داشتم خیلی زیاد با وجود همه چی  یه روز یه دعوایه خیلی بد کردیم منو رویه زمین کشید حتی از رویه پله ها هلم داد خون ریزی کردم وقتی رفتم دکتر متوجه شدم که دوماهه دوقلو باردار بودم و یکیش بخاطر اون افتاده اون یکی هم داره جون میده بخاطر بچه موندم ولی الان هرموقع دعوا میکنیم بی محلش میکنم هنوز عوارض بلاهایی سرم آوردو دارم 

باید خودتو کنترل کنی و منت کشی نکنی دیگه . بعد از دعوا یه جوری خودتو سرگرم کن که نری سمتش . بعد از ی ...

ایندفعه میخوام اصلا اشتی نکنم حالم ازش بهم میخوره بدم اومده ازش میخوام طلاق عاطفی بگیرم 

چکرارکنم خی مثال میزنی

اولا که نذار کار به بحث و دعوا بکشه

یه زبون هست بلا میاره یه زبون هست طلا میاره(درست گفتم؟  )

مردا با زبون رام میشن...

بحث نکن جدل نکن ولی اگرم یه وقتی بحث کرد جوابشو نده بگو ساکت میمونم که بعدا پشیمون نشم و باهاش صحبت نکن تا پشیمون شه

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...