2777
2789
عنوان

لاغری۱۰ کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 77 پست
ب من میگن ۶۰ میخورم والا من چاقالو بودم بدنم فرم گرفته تلاش کنی میتونی 

خب عزیزم توضیح بده 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینیدهرکی واقعامیخادلاغربشه یعنی واقعاارادشوداره بدون مسخره بازی بهم درخواست دستی بده شمارشوبده گروه واتساپی هستش شلوغ هم نیست همه باهم درکناررژیم وکالری شماری داریم لاغرمیکنیم هردوهفته یه چالش جدید داریم اصلاحس نمیکنی گشنته اصلافکرنمیکنی رژیمی فقط هرکی مسمم هست

عشقم یدونه پسرم😘
گلم خیلی طولانیه اصلا قابل توضیح نیس و اینکه بتید شرو کنی و برنامه روزانت بهم بگی هر روز تا کمکت کنم

من اصلا ورزش نمیکنم .ولی فراموش کم کردم مثلا صبح اندازه کف دست نون میخورم.شام وناهار ۵قاشق برنج میان وعده هم میوه خیلی سرعت وزن کم کردنم پایینه 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

ببینیدهرکی واقعامیخادلاغربشه یعنی واقعاارادشوداره بدون مسخره بازی بهم درخواست دستی بده شمارشوبده گرو ...

من خودم گروه واتس دارم لازم باشه میگم در ضمن بعضی گروها واقعا بی اطلاعن

💚
من اصلا ورزش نمیکنم .ولی فراموش کم کردم مثلا صبح اندازه کف دست نون میخورم.شام وناهار ۵قاشق برنج میان ...

دمنوش دارچین بخور ورزش یه چن روز زیاد کن متالیسم بره بالا

💚
من خودم گروه واتس دارم لازم باشه میگم در ضمن بعضی گروها واقعا بی اطلاعن

گروهی ک ماداریم نه ازاستوپ خبریه نه چیزدیگ همه هم دارن کم میکنن بااین حال فقط یه پشنیهاد چیزی ب من نمیرسه نفعی برای من نداره ک عضوبشیدیانه فقط یه کمک بود همین بابای🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

عشقم یدونه پسرم😘