2777
2789

بیچاره دختر عموت😑🤣

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرروز صب باخواب دخترداییم بیدار میشم ک دورور شوهرم میپلکه بی برو برگرد هرروز خواب میبینم...بدتر اینکه اونکه دخنر داییم قبلا شوهرمو دوس دلشت....ذهنم داغون شده انقد خواب میبینم افسردگی گرفتم

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
نه همچینن بیچاره نیست 

چجور ادمیه مگه

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
نه همچینن بیچاره نیست 

چرااااا ؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
چجور ادمیه مگه

اهل عشوه و ناز کردن زیاد پیش ما رسمه حتی جلو دامادمون هم روسری داشته باشیم زیاد آرایش نکنیم تولد دختر جاریم بود رفتیم با اینکه همش ده نفر بودیم اونم میدونست ما هم هستیم یه لباس تنگ و آرایش غلیظ داشت خنده هاشم باصدای بلند بود اولین بار اینجوری میدیدمش آها راستی من و دختر عموم جاری هستیم این خواهرش هم به این خاطر اونجا بود

قبلا شوهرم خواستگارش بود

خب الکی فکر بد نکن اگه میخواستش که بهش جواب مثبت میداد الکی خودتو حساس کردی

اهل عشوه و ناز کردن زیاد پیش ما رسمه حتی جلو دامادمون هم روسری داشته باشیم زیاد آرایش نکنیم تولد دخت ...

پ‌تنش میخاره ..بنظرم ی کم رفت و امدو کم کن....احتمالا زیاد بهش فکر کردی...خدانکنه ادم فکر نکرده خواب بد ببینه دیوونه میشه😔

خب الکی فکر بد نکن اگه میخواستش که بهش جواب مثبت میداد الکی خودتو حساس کردی

یه پسر دیگه رو اونموقع دوس داشت ولی بعد دوسال پسره با یکی دیگه ازدواج کردو ولش کرد رفت حالا چون شهرمون کوچیکه همه میدونن این قضیه رو خواستگاری نداره میدونه شوهرم هنوز ته دلش یه حسایی هست

یه پسر دیگه رو اونموقع دوس داشت ولی بعد دوسال پسره با یکی دیگه ازدواج کردو ولش کرد رفت حالا چون شهرم ...

ینی اینقد بی ذاته که بخواد به یه مرد متاهل امید بسته باشه و هنوز منتظرش باشه!؟😑

پ‌تنش میخاره ..بنظرم ی کم رفت و امدو کم کن....احتمالا زیاد بهش فکر کردی...خدانکنه ادم فکر نکرده خواب ...

اصلا رفت و آمد نداریم چند وقت یه بار اگه اونم خونه جاریم همو ببینیم اتفاقا اصلا بهش فکر نمیکردم مامانم مریض میگرن شدید داره فکرم درگیر مامانم گیدا کردن دکتر خوب بود دیشب