2777
2789

از ترس اینکه یموقع درد نیاد سراغم میخورم خیلی نسبت به درد خیلی حساسم جوری که هرجام درد میگیره یخ میکنم و بدنم بیحس میشه نمیتونم جاییمو تکون بدم کلا فلج میشم میگن برای آینده ام خوب نیست عوارض داره چیکار کنم😔 از بس کدئین خوردم معده ام درد گرفت رفتم دکتر گفت اسیدی شده دیگه کدئین نخورم جدید بروفن یا ژلوفن میخورم بنظرتون عوارض داره؟؟ چی بخورم عوارض نداشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش عوارض داره 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

ما یکی از اقواممون مثل نقل مسکن تو جیبش بود و میخورد

از درد می ترسیدند احتیاج کبد گرفت

نتونستن دردش رو بفهمن

آخر پیوند شد

دیدن مجاری کبدش بسته شده بخاطر رسوب مسکن ها

و متاسفانه پیوند جواب نداد و فوت کرد

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

منم زرت و زورت بروفن میخورم 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

ببین خیلی بده

دوست من همینجوری بود

چون میگرن داشت از ترس سردرد دایم مسکن میخورد و چون بدنش عادت میکرد هی دوزش رو بالا میبرد

آخرها یک جوری شده بود هیچ مسکنی اثر نداشت براش

یک سال قبل مجبور شد بیمارستان ۱۰ روز بستری بشه برای سم زدایی

خدابیامرزه مادربزرگمو یبار بردمش دکتر و به دکترش گفتم ک هرروز ژلوفن یا بروفن میخوره بهش گفت مادرجون هر آدم سالمی اگه تو کل زندگیش 100 تا دونه از اینا بخوره کلیه و کبدش رو کاملا از دست میده شما ک دیگه سنت بالاس و مشکلات دیگه هم داری .😔 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤