2777
2789
عنوان

شماهم این حس مسخره رو داشتید؟؟

155 بازدید | 11 پست

دارم از خونه خودم میرم حونم خیییلی کوچیکه50متره!

دلم واسه خونم تنگ میشه .😟😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ماشینمونم بیرونه بخاطر اون خونه ماشین رو گرفتیم

از همه بدتر توکوچه مادرشوهرمع ماهم هر روز اینجا سر میزنیم

دلم گرفته

دلم تنگ میشه

اصلا نمیدونم چمه😭😭😭😭من فقط20سالمه

تاحالام تجربه خونه کشی نداااشتم 😪😭😭😭

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

متوجه نشدم

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
متوجه نشدم

دلم واسه این خونه ک توشم الان تنگ میشه..نمیتونم دل بکنم دیوونه شدم😭

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من عاشق خونه پدری بودم که چهل سال اونجا بودن و الان یک‌ماهه تحویلش دادیم ولی هر روز اشکهام براش میان ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دلم واسه این خونه ک توشم الان تنگ میشه..نمیتونم دل بکنم دیوونه شدم😭

اهان 

خب اره ادم وابستگی پیدا میکنه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
بله من عاشق خونه پدری بودم که چهل سال اونجا بودن و الان یک‌ماهه تحویلش دادیم ولی هر روز اشکهام براش ...

وای یعنی بعد یک ماه عادی نشده؟ 

من امروز اینقدر گریه کردم کل بدنم میلرزید دیگ

خونه جدید خریدی ؟

نه مستاجریم 

اینو دادیم کرایه محلشم جالب نیست

وای یعنی بعد یک ماه عادی نشده؟  من امروز اینقدر گریه کردم کل بدنم میلرزید دیگ

مال ما داستان چهل ساله پدرم خونه روساخته بود تو اون خونه به دنیا اومدم تا ازدواج کردم بچه دارشدم تا پدرم بنده خداچهارماه پیش فوت شدن و فروختیم خونه رو

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مال ما داستان چهل ساله پدرم خونه روساخته بود تو اون خونه به دنیا اومدم تا ازدواج کردم بچه دارشدم تا ...

خدا بیامرزتش عزیزم