2777
2789
عنوان

یه دروغ بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 49 پست

بلاخره تونستم یکیو پیدا کنم پادریامو برای من بزاره دیوار بفروشه😭

من پادری وگلدوزی میفروشم                    اگه خواستی درخواست دوستی بده توضیح بدم. گلدوزی هم میفروشم.                               اینکه من پادری میفروشم نشان دهنده اینه که من میخوام مستقل باشم👑😍     اگه باهام مخالفی لطفا ریپ نکن چون انگونه ادب خودت فاش میشود.               اقایون درخواست دوستی ندن تو تاپیکام نیان😑من لایک ندوست ریپ دوست😍کاربری قدیمم ترکیدن این کاربری برای دونفره 
عزیزم این بچه هایی که الان ناراحتن،برا سراسری ناراحتن؟ خوب ازاد برن.اونجا که همه قبول میشن

حرفی ندارم گفتی دروغ بگو من اصلا کنکوری نیستم‌کنکورما قبلاً دادم

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره تونستم یکیو پیدا کنم پادریامو برای من بزاره دیوار بفروشه😭

عکس پادری هات کجان؟دیوار که راحته

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
چرا خودت نمیزاری کاری نداره که

خانوادم نمیزارن

اگه کسی تونست لطف کنه بگه😭

من پادری وگلدوزی میفروشم                    اگه خواستی درخواست دوستی بده توضیح بدم. گلدوزی هم میفروشم.                               اینکه من پادری میفروشم نشان دهنده اینه که من میخوام مستقل باشم👑😍     اگه باهام مخالفی لطفا ریپ نکن چون انگونه ادب خودت فاش میشود.               اقایون درخواست دوستی ندن تو تاپیکام نیان😑من لایک ندوست ریپ دوست😍کاربری قدیمم ترکیدن این کاربری برای دونفره 
عکس پادری هات کجان؟دیوار که راحته

توی تاپیکم

خانوادم نمیزارن

ده ها کامیون ازبهترین وجذابترین وپولدارترین خواستگاران واردگمرگ ایران شدازهندوکره وترکیه وفرانسه ....زشت ترینش جانی دپه ...بزودی باکارت ملی میتونیم دریافتشون کنیم همه هم بی ننه وآبجی ورن داداشن وتربیت شدن فقط نوکرزنشون باشن ...ویژگی خاصشون نداشتن سیم خیانته توکله شون

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
توی تاپیکم خانوادم نمیزارن

چندسالته مگخ