mylif مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 490 عنوان سونو nt | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 24 پست سلام میخوام برم سونو ntوازمایش غربالگری اول کجابرم بنظرتون تبریزم ممنون میشم راهنماییم کنید 1399/06/30 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاگرتاااا عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 3222 گلگشت هم یکی هست خانمه برا شما واژیناله انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت میدهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیقتر باشد، محترمانهتر رفتار میکنند...به اندازهی درکشان میفهمند و به اندازهی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
لاگرتاااا عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 3222 منم نسرین علیزاده ۱۷ شهریور هس همه دکترا هفده شهریور هستن علیزاده کدوم بیمارستانا میره انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت میدهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیقتر باشد، محترمانهتر رفتار میکنند...به اندازهی درکشان میفهمند و به اندازهی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
لاگرتاااا عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 3222 منظورم این بود ک دوتاش میتونی بری هرکدوم ک دوستداری واژینال نمیدونم حتما خانوم هست یانع فک کنم برا من روی شکن نوشته انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت میدهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیقتر باشد، محترمانهتر رفتار میکنند...به اندازهی درکشان میفهمند و به اندازهی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
mylif مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 490 همه دکترا هفده شهریور هستم علیزاده کدوم بیمارستانا میره فقط محلاتیش رومیدونم بقیه رو نپرسیدم ماه اول دکترم یکی دیگه بود الان ازاین ماه این دکترو گرفتم عالیه دقیق حرف نزدم باهاش
پریناز۷۸۸۹ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 6057 فک کنم برا من روی شکن نوشته تو خودت تعیین میکنی کدومو بری😊 مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
لاگرتاااا عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 3222 فقط محلاتیش رومیدونم بقیه رو نپرسیدم ماه اول دکترم یکی دیگه بود الان ازاین ماه این دکترو گرفتم عالیه ... من میخام حسین زاده برم یا شرمین پژواک انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت میدهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیقتر باشد، محترمانهتر رفتار میکنند...به اندازهی درکشان میفهمند و به اندازهی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
لاگرتاااا عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 3222 دفترچت چیه انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت میدهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیقتر باشد، محترمانهتر رفتار میکنند...به اندازهی درکشان میفهمند و به اندازهی شعورشان،به شما پاسخ میدهند