2777
2789

خانما کلا راهی هست بشه بچه رو‌گرفت؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از بستگانم طلاق گرفته بچه پیش خودشه اصلااااااا ناراحت نیس اتفاقا درسشو تموم کرده داره میره سرکار😊

شوهرش ادم درستی نبود😶😬

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...

من میدونم که تفاهم ندارم با شوهرم ولی همینجوری دارم ادامه میدم شوهرمم گیر داده یه بچه بیار منم نمیارم میترسم ک بچه بیاد بعدش جدایی سخت تر بشه. شایدم پافشاری کرد مجبور شدم بچه بیارم ولی خیلی میترسم از بچه

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
چرا میخوای جدا بشی؟ دختر داری یا پسر؟؟ کار داری یا پشتوانه؟؟؟

پسر بچم. ۲ سالشه. 

کار ک ندارم ولی خانوادم همایتم میکنن. بعدم میخام جداشدم برم ارایشگری یاد بگیرم. کار کنم...

بخاطر اینکه دست بزن داره. اولوتیش خانوادشه. ن منو ن بچه رو ی دکتر نمیبره . با خانوادم قهره. رفت اومد نمیکنه. ب من میکع من خانوادمو بیشتر از تو بچه دوس دارم. تا ی چیزم میگم شروع میکنه ب پرتاب کردن وسایل سمت متو بچه... 

خانما کلا راهی هیت بشه بچه رو‌گذقت؟؟؟

پسر تا 7 سالگی ماله مادره بعد 15 سالگی از خود بچه میپرسن میخوای با مادر باشی یا پدر

دختر هم تا 7 سالگی از 9 سالگی هم از خودش میپرسن

از حق فرزند داشته باشی

باز برا خودته؟