2777
2789
پسر بچم. ۲ سالشه.  کار ک ندارم ولی خانوادم همایتم میکنن. بعدم میخام جداشدم برم ارایشگری یاد بگ ...

شوهر منم دقیقا همه ی این رفتارارو داره... قبل از بچه دار شدن هم همین بود اخلاقش؟

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
پسر تا 7 سالگی ماله مادره بعد 15 سالگی از خود بچه میپرسن میخوای با مادر باشی یا پدر دختر هم تا 7 سا ...

نه یع دوستی داذم پسر یکساله داره 

خانواده شوهرشم کله گنده ان 

بنظرت می تونن کاری کنن تا ۷ سالم بچه رو بهش ندن؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی نمیشه مشاور بیاد؟؟ دوستش داری؟؟؟

اصلا راضی نمیشه ب هیج وجه . مهمونی دعوتمون میکنن نمیاد. هنیشه خدا تو اتاق خابه واسه خودش انگار ن انگار من هستم. خاله تازه فوت شده بود سرخاک سپاریش نیومده. کلا با من بچه جای نمیره تنها میره... دوستش داشتم الان اصلا دیگ ازش خوشم نمیادش 

من دیدم کسی ک با بچه طلاق گرفته و پدر بچه رو گرفته خانومه میگفت همیشه یه غمی تو دلمه برا بچم .میگفت هیچ جا حتی جشن و عروسی بهم خوش نمیگذره..

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
مشکلاتم شبیه مشکلات تو هستش.. چه چیزی بیشتر اذیتت میکنه؟

اینکه اولویتش خانوادش. از من خوشمم نمیاد روزی صدبار میکه وسایلنو جمع کن برو خونه بابات...

اینم بگم من ۱۹ سالمه کلا 😔

نه یع دوستی داذم پسر یکساله داره  خانواده شوهرشم کله گنده ان  بنظرت می تونن کاری کنن تا ...

هر چقدر هم کله گنده باشن

قانون میگه باید دست مادر باشه

نیازی هم به بخشیدن مهریه و غیره نیست

تازه میتونی یه وکیل خوب بگیری و به دادگاه بگی نمیخوام تا 7 سالگی باباش خیلی پسرش رو ببینه هوایی میشه

من دیدم کسی ک با بچه طلاق گرفته و پدر بچه رو گرفته خانومه میگفت همیشه یه غمی تو دلمه برا بچم .میگفت ...

اره درسته ولی من دیگ بریدم.. شوهرمم میگه برو طلاقتو بگیر نمیخامت... اینم بگم ک بهت گف بچه رو تا ۷ سالگی دستت تو باشه بعد ازت میگیرمش. ولی من میگم ن بچه نمیبرم 

هر چقدر هم کله گنده باشن قانون میگه باید دست مادر باشه نیازی هم به بخشیدن مهریه و غیره نیست تازه ...

خیلی بی کسه طفلی 

حتما بهش می گم کلی خوشحال میشه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
اینکه اولویتش خانوادش. از من خوشمم نمیاد روزی صدبار میکه وسایلنو جمع کن برو خونه بابات... اینم بگم ...

خیلی زود بچه آوردی ک ... من 25 سالمه تا 30 هم اگه باهاش زندگی کنم عمرا بچه بیارم. 

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤