پسر تا 7 سالگی ماله مادره بعد 15 سالگی از خود بچه میپرسن میخوای با مادر باشی یا پدر دختر هم تا 7 سا ...
نه یع دوستی داذم پسر یکساله داره
خانواده شوهرشم کله گنده ان
بنظرت می تونن کاری کنن تا ۷ سالم بچه رو بهش ندن؟؟؟
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
اصلا راضی نمیشه ب هیج وجه . مهمونی دعوتمون میکنن نمیاد. هنیشه خدا تو اتاق خابه واسه خودش انگار ن انگار من هستم. خاله تازه فوت شده بود سرخاک سپاریش نیومده. کلا با من بچه جای نمیره تنها میره... دوستش داشتم الان اصلا دیگ ازش خوشم نمیادش
من دیدم کسی ک با بچه طلاق گرفته و پدر بچه رو گرفته خانومه میگفت همیشه یه غمی تو دلمه برا بچم .میگفت ...
اره درسته ولی من دیگ بریدم.. شوهرمم میگه برو طلاقتو بگیر نمیخامت... اینم بگم ک بهت گف بچه رو تا ۷ سالگی دستت تو باشه بعد ازت میگیرمش. ولی من میگم ن بچه نمیبرم
هر چقدر هم کله گنده باشن قانون میگه باید دست مادر باشه نیازی هم به بخشیدن مهریه و غیره نیست تازه ...
خیلی بی کسه طفلی
حتما بهش می گم کلی خوشحال میشه
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟