2777
2789
عنوان

دیدن اعداد جفت ☺

8647 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من یه مدته بطور مکرر در طول روز اعداد جفت میبینم همیشه هم تصادفیه ولی در طول روز حتما حتما پیش میاد ک اعداد جفت و شبیه هم رو ببینم نمیدونم واقعا پیامی چیزیه یا اصن همچین موضوعی واقعیت داره یا نه ولی یه مدته خیلی برام پیش میاد و گاهی اوقات یه عدد چندین و چند بار تکرار میشه و میبینمش 

شما براتون پیش اومده معنیش رو میدونین ؟

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

چطوری میبینی

1●     خداوند حبیبش را که دنیارا  بخاطر او افریده فراموش نمیکند   2●من زیر ۲۰ سال هستم هرکی با سن من مشکل داره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره 3● بزرگی هم ب عقله  کسی هم نی نی سایت رو نخریده پس نیاین نگین سنت کمه ال نکن بل نکن همونجور ک من اجازه ندارم  شمارو از نی نی سایت محروم کنم شمام  همینطور دوست عزیز

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چطوری میبینی

مثلا یهو چشمم ب ساعت میفته زده 12:12 یا 14:14 بدون اینکه حتی اون لحظه بخوام ساعتو نگاه کنم فقط یهو چشمم میفته بهش 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

معنی ساعات جفت |⏰

گاهی اوقات چشمتون به صحنه ای میفته که اعدادی باهم جفت شدن.

ممکنه این اعداد عدد های پلاک یه ماشین باشن یا ساعت توی اتاقتون یا حتی نوشته هایی که اتفاقی جایی میبینید.

این اعداد حامل پیغام هایی هستن؛پیامی برای شما

تو این پست معنی این اعداد رو براتون اوردیم

🖇00:00 〰محقق شدن امیال و آرزوها و تفکر با قلبی پاک و خالص

🖇01:01 〰در انتظار خبرهای خوبی باشید.

🖇02:02 〰منتظر یک دعوت یا قرار ملاقات باشید.

🖇03:03 〰پشت در عشق ایستاده است، آنرا بگشایید.

🖇04:04 〰به موقعیتتان از زاویه ای دیگر نگاه کنید.

🖇05:05 〰دشمنانتان در حال مخفیانه نقشه کشیدن برای شما هستند.

🖇06:06 〰ازدواج سریع یا بطور کلی ازدواج

🖇07:07 〰از مردی که یونیفورم پوشیده است، حذر کنید.

🖇08:08 〰در شغلتان پیشرفتی حاصل خواهد شد.

🖇09:09 〰از کیف پول و کیف دستی تان کراقبت بیشتری کنید.

🖇10:10 〰وقتش رسیده است...

🖇11:11 〰چشم جهان بین مراقب شماست

🖇12:12 〰پیروزی بر عشق ازآن شماست.

🖇13:13 〰از چشم و هم چشمی حذر کنید.

🖇14:14 〰روزهایتان سرشار از عشق خواهد شد

🖇15:15 〰نصایح مرد خردمند را دنبال کنید.

🖇16:16 〰مراقب باشید و حواس جمع.

🖇17:17 〰از محله ارازل و اوباش دوری کنید.

🖇18:18 〰مراقب باشید و حواس جمع.

🖇19:19 〰موفقیت در کار

🖇20:20 〰تهمت در خانواده

🖇22:22 〰یک آشنایی جدید

🖇23:23 〰رابطه ای خطرناک

اره واقعيت داره  هر عددى يه نشونه ايى داره .

دیدم معنیاشونو مثلا من بیشتر تکرار عدد 2 رو میبینم مثل 12 12 یا 0022 

عزيزم بگو چه عددى هست؟ 

گفتم عزیزم مثلا چند روز پشت سر هم عدد 2 به شکلای مختلف برام تکرار میشد 0202 یا 2020 یا 1212 و ...

از کجا میبینی

از ساعت یا تلویزیون یا گوشی و ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز