2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ۳نفر ۱پیمانه بلغور گندم یا گندم مخصوص حلیم. ۲۰۰گرم گوشت و دنبه. 

گوشت بی استخون یا با استخون؟ 

مثلا یه بسته خورشتی بندازم توش

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
آره میشه 200.300 گرم گوشت  گندم هم من گندم پوست کنده آماده میگیرم 100 گرمه فکر کنم

چندساعت طول میکشه درست شه؟ با گوشت استخون دار یا بی استخون؟ 

گندمشو بعد چجوری له میکنی؟ 

چندساعت طول میکشه درست شه؟ با گوشت استخون دار یا بی استخون؟  گندمشو بعد چجوری له میکنی؟

با گوشت بدون استخوان 

گوشت و اول با پیاز ریز شده و یه کوچولو زرذ چوبه تفت میدی گندم و بریز روش بزار 4.5 ساعت بپزه بعد زیرش خاموش کن 

با گوشت کوب برقی یا میکسر خوب پودرشون کن تا کش دار بشن 

دوباره بزار یه 2.3 ساعتی بجوشه 

خدایا شکرت 🙏🏻
گوشت بی استخون یا با استخون؟  مثلا یه بسته خورشتی بندازم توش

اگه اب قلم داری حتما بریز توش گوشتم استخون داربنداز لعاب بده واسه ده نفر یک تا یک و نیم کیلو گندم میخاد یک کیلو گوشت دویست گرم دنبه

با گوشت بدون استخوان  گوشت و اول با پیاز ریز شده و یه کوچولو زرذ چوبه تفت میدی گندم و بریز روش ...

ندارم گوشتکوب برقی

اگه اب قلم داری حتما بریز توش گوشتم استخون داربنداز لعاب بده واسه ده نفر یک تا یک و نیم کیلو گندم می ...

دنبه هارو باید دربیاری اخرسر؟ 

گوشت خورشی هم عالیه قبل از اینکه بزاری توی مخلوط کن گوشت و استخونش رو دربیار ولی دنبه رو بزار خوب با گندم میکس بشه بعد گوشت رو ریش ریش کن و به حلیمت اضافه کن 

من گندم رو یه شب خیس میکنم بعد ۱ساعت همه مواد رو میزارم توی زودپز حسابی بپزه. من زردچوبه و پیاز نمیرنم حلیمه آبگوشت که نیست