2777
2789
آهان مبارکت باشه عزیزم خوب کاری کردی منم از اول ازدواجم اقدام کردم و ۵ماه بعدش باردار شدم عزیزم متا ...

چشم حتماا اینکارو میکنم اسمتونو هم یادداشت میکنم ک سر نمازام ویژه دعاگوتون باشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشاالله مبارکت باشه وبه سلامتی نه ماه رو بگذرونی برات دعا میکنم . به سلامتی بیاد بغلت و از هم مثبت ...

مناسفانه ۷ روزه نشدم برای ارامش درونیم خواستم بیبی بزنم یادم رفت اول صبح عصابم ریخت بهم 

فدات بشم عزیزدلم

ممنونم❤😘

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

برای منم دعا کن گلم

منکه دیگه با خدا تو قهرم

چهار سال شد

خسته شدم از اقدام و دکتر و هزار تا دارو و...

دعاکن این ماه مثبت بشه و برام بمونه .

البته دومی هست . ودخترم خیلی بیش از حد دعا میکنه وقتی میبینه نمیشه میگه خدا حتما مارو دوست نداره . اونم ایمانش ضعیف شده . نمیخوام اینجوری بمونه . برام دعا کن گلم . 

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
مناسفانه ۷ روزه نشدم برای ارامش درونیم خواستم بیبی بزنم یادم رفت اول صبح عصابم ریخت بهم 

انشاالله فردا بزنی با تاپیک خوش خبری بیای گلم. یه بی بی مثبت و حسابی با نی نی سالم و شیطون

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
برای منم دعا کن گلم منکه دیگه با خدا تو قهرم  چهار سال شد خسته شدم از اقدام و دکتر و هزار تا ...

چشم حتماا این کمترین کاریه ک از دستم بر میاد و مطمئن باش ک دریغش نمیکنم ازت😘