2777
2789
آهان مبارکت باشه عزیزم خوب کاری کردی منم از اول ازدواجم اقدام کردم و ۵ماه بعدش باردار شدم عزیزم متا ...

چشم حتماا اینکارو میکنم اسمتونو هم یادداشت میکنم ک سر نمازام ویژه دعاگوتون باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله مبارکت باشه وبه سلامتی نه ماه رو بگذرونی برات دعا میکنم . به سلامتی بیاد بغلت و از هم مثبت ...

مناسفانه ۷ روزه نشدم برای ارامش درونیم خواستم بیبی بزنم یادم رفت اول صبح عصابم ریخت بهم 

فدات بشم عزیزدلم

ممنونم❤😘

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

برای منم دعا کن گلم

منکه دیگه با خدا تو قهرم

چهار سال شد

خسته شدم از اقدام و دکتر و هزار تا دارو و...

دعاکن این ماه مثبت بشه و برام بمونه .

البته دومی هست . ودخترم خیلی بیش از حد دعا میکنه وقتی میبینه نمیشه میگه خدا حتما مارو دوست نداره . اونم ایمانش ضعیف شده . نمیخوام اینجوری بمونه . برام دعا کن گلم . 

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
مناسفانه ۷ روزه نشدم برای ارامش درونیم خواستم بیبی بزنم یادم رفت اول صبح عصابم ریخت بهم 

انشاالله فردا بزنی با تاپیک خوش خبری بیای گلم. یه بی بی مثبت و حسابی با نی نی سالم و شیطون

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
برای منم دعا کن گلم منکه دیگه با خدا تو قهرم  چهار سال شد خسته شدم از اقدام و دکتر و هزار تا ...

چشم حتماا این کمترین کاریه ک از دستم بر میاد و مطمئن باش ک دریغش نمیکنم ازت😘