2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 41 پست

ان شاءلله خدا راه درست رو بزاره جلو پات😔😔😔

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
یعنی نگم فهمیدم خاعنی

اصلا نگو.منم دقیقا پنج صبح مثه تو رفتم تو گوشیش و همون موقع به روش اوردم.بگی فقط خودتو اوردی پایین و روش باز شده و وقاحتش بی اندازه بیشتر میشه.اگه میخوای بری برو ولی بی دلیل بذار برو اینجوری ش٨صیت خودتم حفظ میشه مطمین باش اونم میفهمه چه گندی زده ولی روشو باز نکردی به خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاءلله خدا راه درست رو بزاره جلو پات😔😔😔

واسه ارامشم دعا کنیت

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
واسه ارامشم دعا کنیت

حتمااا عزیزم😔الهی بحق مادرم زهرا بهترینا برات رقم بخوره🙏

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
واااای چندسالته بچه داری؟ اه به روش نیار مدرک جمع کن از چتاش عکس بگیر نزنه زیرش

بیست و هفت دوتا بچه سه ساله و یک ساله عکس گرفتم ب چه دذد میخورن

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
ینی چی بی توضیح بری،نمیشه

یعنی وقتی میخوای کات کنی بذاریش تو خماری اینکه دلیلت چیه؟یا به وضوح یه چیز بیربطو بهونه کنی ،تا همیشه درگیر این بمونه چه اشتباهی کرده اینجوری احترام خودتم حفظ کردی.حالا ایشالا که حل بشه مشکلتون .میدونم خیلی سخته

ینی چی بی توضیح بری،نمیشه

بی توضیح برم فردا میگه عاشق شد رفت