2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 41 پست
کی هست؟ در چ حد بودن چتاشون

نوشته بود حاملم کردی بچمو کشتم بخاطر تو

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطور رمزشو فخمیدی معمولا باید خیلی زرنگ لاشن این افراد

جای اثر انگشتش مونده بود

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
تو حتما باید با یک مشاور در اسرع وقت صحبت کنی

بچه هام بی پدر شدن خدااا

[QUOTE=156100228]هیچ کاری نکن فقط محبت وتوجهتوبیشترکن[/QUOTEحالم ازش بهم میخوره

من به روش اوردم و بعدا فهمیدم چه اشتباهی کردم تو این چند سال هم هر دکتری که حرفاشو خوندم و ویدیوهاشو دیدم،گفته که اشتباهه محضه به روش بیاری

تصمیمت هر چی هست انجام بده ولی به روی خودت نیار که فهمیدی حتی اگه قراره بری بی توضیح برو که تا اخر عمرش فراموشش نشه .به روش بیاری خطر کردی قطعا

😨😨شاید زر زر الکی کرده😱

ن بهش شک داشتم امشب مطمعن شدم

من به روش اوردم و بعدا فهمیدم چه اشتباهی کردم تو این چند سال هم هر دکتری که حرفاشو خوندم و ویدیوهاشو ...

یعنی نگم فهمیدم خاعنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز