2777
2789
عنوان

سوال خصوصی

539 بازدید | 62 پست

سلام بچه ها واقعا معذرت میخوام این سوالو میپرسم. خواستم ببینم شما رابطه هاتون بیشتر روز هست یا شب؟ برام مسیله ای شده. چند ساله ازدواج کردیم همسرم اصلا تمایلی به رابطه تو شب نداره و مشکل اینه الان دختر دبستانی دارم بچه ها هم که مدرسه نمیرن همش خونه ان. این اقا معتقده که میشه رفت تو اتاق در رو بست بچه مثلا تلوزیون ببینه من به شدت مخالفم و به شدت بحث داریم و جدل فراوان هرچی توضیح میدم به خاطر بچه است میگه نه تو خودت سرد و بی عرضه هستی.

وااا ! با بچه و‌روز !؟امکانش اصلا نیست

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه اشتباه نکن اصن وقتی بچه توی خونه ست نمیشه هرچقدرم بگی تلویزیون میبینه بازم حواسش ب شماست ک توی اتاقید 

زمان رسیدن به آرزوم هست...میشه برای حاجت دلم و رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👑❤️👑

دیگه وقتی به شب راضی نمیشی چاره دیگه ای هست. بچه هم که اونقدر کوچیک نیست که هی بیاد باهات کار داشته باشه. مثلا نهار یا عصرونه آماده کن بشینه جلو تلویزیون بخوره برو تو اتاق. صداتون اگه در نیاد که نمی‌فهمه. بعد مگه چقدر تایم لازم دارید. نیم ساعت بیشتر میشه