2777
2789
عنوان

قرص لاغری

916 بازدید | 19 پست

بچه ها کسی قرص لاغری خوب میشناسه؟مهم نیست ضرر داشته باشه فقط زود لاغر کنه(من‌ مرتب ورزش میکنم و رژیم خیلییی شدیدی دارم ولی نمیشه)

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

• کاهش میل به قند و شیرینی‌جات • کاهش گرسنگی بین وعده‌های غذایی • کاهش میل به ریزه‌خواری و کمک به مدیریت وزن • افزایش حس سلامت و کاهش پرخوری حاصل از استرس • افزایش سوخت و ساز بدن

پودر چای سبز و زعفران 

مشاوره رایگان پوست و مو😍😍😍😍
• کاهش میل به قند و شیرینی‌جات • کاهش گرسنگی بین وعده‌های غذایی • کاهش میل به ریزه‌خواری و کمک به مد ...

اخه مشکل من اینه نه پرخوری دارم نه اشتهای زیاد

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
خودتون مصرف کردین؟چقدر لاغر میکنه

درباره ش سرچ کن

تقریبا خیلی از پزشک های تغذیه به مراجعه کننده هاشون میدن اینو

البته کنارش باید رژیم داشت

راستی اگه طبعت اصلاح بشه راحتتر لاغر میشی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
از  کجا بخریم

دارای علامت سیب سلامت پودر آشامیدنی چای سبز و زعفران الن بیوتی، یک ترکیب ضداشتها استحصال شده از زعفران و عصاره چای سبز می‌باشد که اثرات آن در ایجاد احساس سیری، افزایش متابولیسم و در نتیجه کاهش وزن در تحقیقات کلینیکی مورد تایید قرار گرفته است چربی سوزم هست خواستین د رخدمتم 

مشاوره رایگان پوست و مو😍😍😍😍