سلام خانوما لطفا اونایی که بیش فعالی کودکشان قطعا تشخیص داده شده راهنمایی کندد با چه علائمی تشخیص داده شد؟ پسرم امونم رو بریده میترسم بیش فعال باشه. ۴ سال تمام سن داره
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام و درود😁 من مسعود رحیمی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم و به یاری سبزتان نیازمندم. سپاسگزارم که در این پژوهش علمی کمکمون میکنید. نیاز داریم کودکان بیش فعال این بازی را انجام دهند. 😬 🙏🏻
✅✅در صورتی که کودک بالای 4 سال مى شناسيد که به بیش فعالی(ADHD) مبتلا است و درمان نشده یا اگر مبتلا بوده و درمان شده است، لطفا این پیام را برای والدین او ارسال کنید تا كودك بازي را انجام دهند :)
✅✅اين بازي براى تشخيص كودك مبتلا به بيش فعالى است.
🔴🔵🟢لطفا با آیدی زیر در تلگرام ارتباط برقرار کنید: @Masi_rhm
من خواهرم کوچیکم دچار بیش فعالی بود مادرم خیلی اذیت میشد تا این که برای درمان رفتیم پیش دکتر آمنه ذاکری ایشون با تکنیک ها و درمان به روزی که به ما توصیه کردن ما رو تو مسیر بهبودی خواهر کوچیکم خیلی کمک کردند.