2777
2789
عنوان

خسته شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 42 پست
بخدا دیگه تحمل ندارم فقط و فقط حسرت میخورم واسه یه بچه

درک میکنم ان شاءالله به حق  امام حسین به زودی  دامنت سبز شه 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از کیه خودت یا شوهرت

ازخودم  کیست تخمدان پلی کیستیک شدید 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

عززززیزززم پ ما اینجا برگ چغندریم تو تنها بمونی البته یکم شبیه برگ کاهو هستم ولی چغند نه 😁 بیا منو به فرزندی بپذیر منم تنهام از اون غذاهای خوشمزه اتم بده من بخورم 😍😘🥰

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
عززززیزززم پ ما اینجا برگ چغندریم تو تنها بمونی البته یکم شبیه برگ کاهو هستم ولی چغند نه 😁 بیا منو ...

الهی  من فدات شم  تو ک عشقی  مهربونترینننننننن  خیلی  ماهی 😍😘

الهی  من فدات شم  تو ک عشقی  مهربونترینننننننن  خیلی  ماهی 😍😘

من قوربونت برم عزیز دلم ❤️

می دونی فرق تو با خون چیه؟؟؟ 

خون میره تو قلب و بعد درمیاد تو می ری تو قلب در نمیایی❤️💋

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
من قوربونت برم عزیز دلم ❤️ می دونی فرق تو با خون چیه؟؟؟  خون میره تو قلب و بعد درمیاد ت ...

ای  جانم الهی  دورت بگردم من  یه دونه ای  😘😍💞❤

ای  جانم الهی  دورت بگردم من  یه دونه ای  😘😍💞❤

خدا نکنه گلم 🥰🌹💋❤️😍🤩

منم بریدم دیگه. بچه دارم ولی ی ارزوی دیگه دارم که بهش نمیرسم. مگه ما چی میخوایم؟ چرا خدا ی ذره خوشی به دلم نمیده!؟ ی ماهه با کلی شوق داشتم درس میخوندم واسه استخدامی دیروز فهمیدم بومی شهرستانی شده و منم بومی اونجا نیستم. دیگه زندگی رو نمیخوام

منم بریدم دیگه. بچه دارم ولی ی ارزوی دیگه دارم که بهش نمیرسم. مگه ما چی میخوایم؟ چرا خدا ی ذره خوشی ...

😔😔😔میفهمم کاملا درک میکنم چه حالی  داری