2777
2789
عنوان

خسته شدم ...

482 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها خوبید من خیلی  تنهام امروز  خیلی  گریه کردم نه خواهری مادری  پدری  برادری  هیشکی  نیس  ک حتی  سراغی ازم بگیرن هر کدوم سرگرم زندگی  خودشونن منم توی  یه شهر غریب  گیر افتادم بین آدمایی  ک درکم نمیکنن...‌ دلم میخواد مامان بشم و نمیشه مشکلم از خودمه واقعا چرااااا باید هر چیزی و بسختی  بدست بیارم آخه چرا منم مث بقیه باردار نمیشم راحت...... 

هیچکسو ندارم باهاش  حرف بزنم درد و دل کنم با خدا هم حرف  میزنم و ذکر میگم انگار صدامو نمیشنوه انگار منو اصلا نمیبینه ....

بنظرتون اگر آدمی گناهیی هم کرده باشه قدیما ولی بشدت پشیمون باشه خدا میبخشه؟؟!!!!!اگر میبخشه پس ما الان داریم تاوان چیو پس  میدیم دیگ داریم پیر میشیم چرا خوشی  نیست چرا نمیاد.... 

اینقد بی  انگیزه شدم ک همش  فقط  دارم دعوا میکنم با شوهرم سر  چیزای  کوچیک خودمم خسته شدم چیکار کنم ....

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکم امیدوار باش

خسته شدم از بس  امید الکی داشتم ...

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
از کجا میدونی بقیه راحت بچه دار میشن‌الان اکثر آدما سخت بچه دار میشن

حداقل اگ بچه ندارن شاید شوهرشون خانواد خودش  محبت بهش  میکنن  دلداریش  میدن ولی  من چی...

منم دقیقا مثل تو،نمیدونم چرا خدا یه نگاهی بهم نمیندازه چرا یه بچه بهم نمیده،نمیدونم شایدم مال گذشتس ...

😢😢😢درکت میکنم ک چقدر سخته ... 

شاید یه حکمتی توشه غصه نخور

چه حکمتی اینکه ازدواج اولت شکست بخوری  چون شوهرت شیشه میکشیده بعد بیای  یه ازدواج دیگ کنی بعد یه سال بفهمی اینم اره تازه بچه دارم نمیشی  پس من چه دلخوشی  داشته باشم برا زندگی؟!؟؟😢