2777
2789
عنوان

خسته شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 42 پست
عزیزم بیا پیش من منم مثل تو تنهام با شوهرمم هر دیقه دعواست ولی من نوزده ساله دارم زندگی میکنم چها رت ...

الهی  بگردم خیلی  ناراحت شدم چرا ما زنها ایقدر بدبختیم ☹😢

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی ک خدا دلت و شاد کنه و بزودی مامان بشی .

مرسی  عزیزمممم الهی  آمین 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
اینم معتاده

بله متاسفانه البته قول  داده ترک کنه ولی عمرا بتونه .‌‌. 

هیچ احساسی نداره فقط سرگرم موبایل و فیلم دیدنه شاید یه روز کاملم بگذره و اگ من حرف  نزنم اون حرفی  نمیزنه و خیلس  چیزای  دیگ بخدا خسته شدم ...

حال منم خوب نبست به شدت نیاز به دردل و گریه ودلداری یه مهربون دارم

منم خوب  نیستم 😢😔

😳😳😳😳 چرا وقتی میدونی معتاده میخای اقدام کنی مخت سر جاشه؟؟؟

نه نیست میدونم اگرم بچه بیاد شاید منو نفرین کنه چرا به دنیا اوردمش ولی  چیکار کنم حسرت مادر شدن به دلم مونده 

شوهرت درکت میکنه؟

اصلا درک نمیکنه خودخواهه فقط بفکر خودشه اصلا فکر نمیکنه منی  ک زنشم نیازهایی  دارم ...

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم میدونم سخته ولی تواین اوضا بچع میخوایی چکار 

۳۴ سالم شده عاشق  بچم یه بچه ک مبینیم اشکامم همینطور میاد پائین امروز سرنماز از خدا خواستم اگ بچه بهم نمیده منو بکشه چون امید به زندگی  ندارم...