و مرد حقش بود یک ماه پیش گفته بودم دوستم خودکشی کرده بود فوت شده بود بخاطر اینکه شوهرش خیلی اذیتش میکرد روانی بوده اما خانوادش نزاشتن طلاق بگیره میگفتن بی آبرویی دوستمم تازه فهمیده حاملست به شوهرشم نگفته بوده میره تو اتاق خودکشی میکنه شوهرشم میاد خونه مبینه دره اتاق قفله در و میشکنه میبینه دوستم تموم کرده حالا از اون موقع عذاب وجدان گرفته بوده دیشب خودکشی میکنه میمیره
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
از نظر من بیشترین کسانی که تو این ماجرا مقصر پدر و مادر دختره هستن که نزاشتن دخترشون طلاق بگیره اینجوری هرکس می رفت پی زندگی خودش و هردو زنده بودن
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟