2777
2789
عنوان

شوهر دوستم خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 93 پست

البته منم که زنده موندم خدا بهم رحم کرده. چون شوهرم یه اخلاق بدی که داشت تو کتک غیر چک و لگد با دستاش گلومو فشار میداد که خفم کنه. یه سری واقعا تا دم مرگ رفتم. تمام زندگیم یه لحظه اومد جلو چشمام. نمیدونم دیگه چقدر طول کشید ولی فکر کنم بیهوش شدم که شوهرم ولم کرد. الان سر اون کمبود اکسیژنها حس میکنم حافظم ضعیف شده. اخه من بچه بودم حافظه تصویری خیلی قوی ای داشتم. یه صفحه کتابو میخوندم بعد میگفتم خط چندم چیو نوشته ولی الان خیلی از خاطرات چند سال پیش یادم رفته

البته منم که زنده موندم خدا بهم رحم کرده. چون شوهرم یه اخلاق بدی که داشت تو کتک غیر چک و لگد با دستا ...

چه قدر وحشتناک بوده شوهرت این چیزارو مبینم اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم انگار مردا باهم مسابقه گزاشتن که کدومشون بهتر میتونن بد باشن چقدر ایناا وحشین بعدشم همش به دوستم میگفت دوست دارم میگفت کتک میزد همینجوری که میزد میگفت دوست دارم بگو دوستم داری اصلا همشون دیونن خداروشکر عزیزم الان حالت خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون. نه به زن و یا مرد بودن ربطی نداره. اگه کسی مشکل روحی روانی داشته باشه همینه. زنهای دیوونه هم دور از جوون شما کم نیستن. از ازدواج نترس. فقط حتما همه جوانبو بررسی کن. من برا ازدواج اولم 18 سالم بود. شوهرم فامیل دورمون بود. اینقدری میدونستم که معتاد نیستو تحصیلکردس. خیر سرش معلم بود. خب فامیل بودیم بالاخره سطح فرهنگ و مالیمونم تقریبا بهم میخورد دیگه فکرشم نمیکردم که چیزی یه اسم بیماری روحی روانی وجود داشته باشه. خلاصه اینم از بخت و اقبال ما. 

حالا که به خیر گذشت. هرچند خیلی سال اذیت شدم. ولی خب شمام از ازدواج نترس فقط با احتیاط عمل کن. 

ممنون. نه به زن و یا مرد بودن ربطی نداره. اگه کسی مشکل روحی روانی داشته باشه همینه. زنهای دیوونه هم ...

من با یکی هست دوستم بجز اونم واقعا به کسی اطمینان ندارم چون ۳ ساله دوستیم کامل همو میشناسیم ولی کلا تحصیلات شعور نمیاره شوهره همون دوستمم دندان پزشک بود وضع مالیشم خیلی خوب بود اما شعور نداشت