سلام بچه ها من میخواستم بدونم کسایی ک مثل من شوهراشون اصلا رعایت نمیکنه شما چیکارمیکنن منو بچم همیشه خونه این ولی شوهرم تو محل کار یا پیش دوستاش همش بدون ماسک همه جا هسش. الانم من سرماخوردم نمیدونم کرونا هسش یاچی با اینکه تو خونه ام. حالا فکرم مشغوله میگم چیکار کنم من
اما کلا برای بیماری های حساسیت و سرماخوردگی کرونا هرچی من خودم هر 8 ساعت 2 سرماخوردگی می خورم بعضی اوقاتم که خیلی حساسیت دیوونم می کنه آنتی هیستامین می خورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۴ روزه بینی م گرفته خوارش گلو یکم احساس گرمی دارم تو سرم کروناس؟ امروز تست دادم ۳ روز مونده ولی ب ...
وضع من خرابه، اسهال تهوع سرگیجه بی حالی کوفتگی حس بویایی ام ک ضعیف هسش از اول الان بدتر. حس چشاییم هم حس میکنم ضعیف شده. بینی ام گرفته نشده ولی حس بویایی ضعیف ترشده. گلوم اول خشک سرفه میکردم الان خلط دار و باصدا سرفه میکنم عطسه هم میکنم