2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست

اما کلا برای بیماری های حساسیت و سرماخوردگی کرونا  هرچی من خودم هر 8 ساعت 2 سرماخوردگی می خورم بعضی اوقاتم که خیلی حساسیت دیوونم می کنه آنتی هیستامین می خورم 

بقیش همه داروی گیاهی مخصوصا داروی امام موسی کاظم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بچم میترسم 19ماهه هسش برا اون سخته

نه انشاالله نمیگیره منم بچم کوچیک مدام تو بغلم خدارو شکر نگرفت 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

دوستان یه کمکی برام میکنین

پرسشنامه دارم برای مامانیی که بچه 7 تا 12 ساله دارن.تو رو جون مادرتون پر کنین دیگه دارم کلافه میشم با این وضع کرونا به کی بدم پرسش نامه رو آخه

این لینکشهhttps://survey.porsline.ir/s/199jsHA

انشااله هر چی از خدا میخوایین بهتون بده.و یه جایی دستتونو بگیره

خب بگیره  مثل هزاران نفر که گرفتن فقط نترسین وقتی گرفتین  استراحت مایعات  ما خودمو ...

من ۴ روزه بینی م گرفته خوارش گلو یکم احساس گرمی دارم تو سرم کروناس؟ امروز تست دادم ۳ روز مونده ولی بویایی چشایی اصلا مشکل نداره

من ۴ روزه بینی م گرفته خوارش گلو یکم احساس گرمی دارم تو سرم کروناس؟ امروز تست دادم ۳ روز مونده ولی ب ...

وضع من خرابه، اسهال تهوع سرگیجه بی حالی کوفتگی حس بویایی ام ک ضعیف هسش از اول الان بدتر. حس چشاییم هم حس میکنم ضعیف شده. بینی ام گرفته نشده ولی حس بویایی ضعیف ترشده. گلوم اول خشک سرفه میکردم الان خلط دار و باصدا سرفه میکنم عطسه هم میکنم