2777
2789
عنوان

وکیلش چکم میکنه

337 بازدید | 35 پست

سلام 

داریم جدا میشیم باهمسرم یه وکیل داره تازه کاره جوونم هس فک کنم تقریبا۲۴ایناباشه اینطور میخوره بهش کارآموزم هست البته بخاطر یه موضوعی شماره منو از وکیل خودم گرفته چندبار زنگ زده بخاطر کارامون بعد حالا یه مدته متوجه شدم ک پروفایلام یا وضعیت واتساپ ک میزارم همرو میبینه درحالی ک من یا عکس خودمو میزارم یا پسرم بنظرتون از رو کنجکاویه یا نه!یه بار ۱۰تاعکس گذاشتم وضعیت هم عکس نوشته بود هم از عکسای خودم و پسرم دوستام تا آخر ندیده بودن ولی این دیده بود😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حساس نشو حساس نشو فکر کردم تعقیبت کرده .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

چ وکیل فضولی

حواست باشه بعضی وقتا وکیلا نامردن میخان مخ طرفو بزن برعلیت تو دادگاه بگ تو بدی

مراقب باش سوژه ندی دسش

اسمش و اگ سیو نمیکردی نمیتونس وضعیتتو چک کن

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد

اون یه وکیله 

از هرچیزی میتونه یه مدرک جور کنه

سعی کن از فاز احساسی بیای بیرون و دوچشمی حواست بهش باشه

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤