2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه لحظه میایین کمکم

110 بازدید | 10 پست

من چله زیارت عاشورا برداشتم و میخوندم دیروز مهمون داشتم خودمم یادم رفت بخونم امروزم پریود شدم حالا باید از اول شروع کنم؟پس تو دوره ی پریودی چیکار کنم

خدایا شکرت

فک کنم چله باطل شده ازاول بایدبگیری..

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به نیتت داره اگه چهل روز نیت کردی باید دوباره بخونی اگه چهل تا نیت کردی میتونی امروز بخونی.پریود باشی عیبی نداره بخون با طهارت و وضو

**اللهم عجل لولیک الفرج**

من مذهبی نیستم...چله رو باید کامل چهل روز پشت هم ادا کنی به نظرم شما باید از اول شروع کنی و پریودی مانعی نداره حتی میتونی سجده زیارت عاشورا هم انجام بدی تنها چیزی که نمیشه تو پریودی بخونی سوره های سجده دار قرآن وگرنه قرآن هم میتونی بخونی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

به نظرتون نذر سه تا نماز جعفر طیار بیشتر اثر گذاره یا چله زیارت عاشورا یا چله صلوات؟🥺🤧

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>