2789
واقعا ١٠٠مليون دادين؟؟؟؟ من عمل كردم تهران پيش بهترين دكتر پيوند كاملا رايگانه شما چطور پول دادين😳 ...

عزیزم ما صد هزارتومن دادیم. صد میلیون را دولت میده

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من دو سال پيوند كردم و ميخوام اقدام كنم واسه بارداري اصلا هم مشكل ندارم كاملا هم رايگان عملش نريد ال ...

شما افسردگی نگرفتین یا بی حوصله بشید؟ شوهر. من الان 9 ماهه عمل کرده .همش میگه بی حوصله ام

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما پیش کی پیوند کردین دکتر خوبیه طالقانی بیمارستانش تامین اجتماعیه یا درصدیه

عزیزم ما اصفهان پیوند کردیم. از شخص زنده خیلی کم کبد می گیرند.شنیدم شیراز برای یه بچه از مادرش گرفته بودند. شوهر من اصفهان بیمارستان الزهرا با دکتر بهنام صانعی عمل کرد

میشع این سری به دکترشوهرتون مراجعه کردین بپرسین که ایا میشه واسه کسی که بیست سالشه از مادرش کبد بگیر ...

بله حتما. مادرشون چند ساله هستند؟ گروه خونیشون یکیه؟

چون فعلن مادبه دکتر دسترسی نداریم ومیخام نظر اکثر دکترارو بدونم میشه بپرسین با رعایت رژیم غذایی وخوردن به موقع داروها کبد تا اخر عمر با ادم میمدنه یا نه بارعایت این نکات عمر کبدوچقدر هست

الان نوبت دکتر شوهرم نیست ولی من از شوهرم پرسیدم. گفت به بچه میشه که یه کبد نصفه زد ولی واسه سن بیست ساله کبد کامل نیازه. این شماره مطب دکتر هست یکشنبه و چهارشنبه عصر زنگ بزنین از منشی بپرسین جوابگو هست

95012160

09024105933

الان نوبت دکتر شوهرم نیست ولی من از شوهرم پرسیدم. گفت به بچه میشه که یه کبد نصفه زد ولی واسه سن بیست ...

سلام ممول جان حالت خوبه؟

توتاپیکادنبال مشکلات کبدمیگشتم تاپیکتون رودیدم 

من یسوال دارم اگ بتونی کمکم کنی ممنون میشم 

من سوهرم هرسال ازمایش کبداینامیده انریمای کبدی همونalsوaltوالکالین فسفات نرمال بودامسالم ک دادبازنرمال بود

ففط دکتربراش اینسری بیلیروبین هم نوشت ک بیلیروبین توتال رنجش تا۱.۲هست براشوهرم ۱.۵بود

بیلیروبین ایندابزکتم ۱.۱هست براشوهرم ۱.۲بود

سونوی کبدهم اخرین بارس سال پیش دادک طبیعی بودنوبت بعدی شنبس 

توهمه تاپیکایاازهرکس ک کبدچرب داره میینم اون انزیمای کبدیشون بالابوده ک براشوهرم طبیعیه 

فقط اینکه بیلیروبینش نمیدونم چرابالاس براشوهرشمااینم بالابود؟؟؟

من احساس میکنم بعضی وقتاپوستش ب زردی میزنه نمیدونم تلقیین کردم یاوافعاااینجودیه 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام ممول جان حالت خوبه؟ توتاپیکادنبال مشکلات کبدمیگشتم تاپیکتون رودیدم  من یسوال دارم اگ بتو ...

بیلوربین همون ماده زرد هست. ولی 1.5 فک نمی کنم چیز خاصی باشه باشه

شوهرمن بالای 2 بود . و مقدار آنزیمهایش هم بالا بوذ

ب هرحال به دکتر نشون دادین؟