2789
من كه اصلا تو نوبت نبودم شايد يك هفته چون دكترم نمي زاره حال بيمار وخيم شه و عمل كنه  من حالم خ ...

خدا را شکر انشاله همیشه سلامت باشین

درضمن غذاهای سرخ شده نباید زیاد بخوری. شوهر من که اصلا نمی خوره

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدا را شکر انشاله همیشه سلامت باشین درضمن غذاهای سرخ شده نباید زیاد بخوری. شوهر من که اصلا نمی خوره

دكتر من  گفت هر چي دلت ميخواي بخور حتي. هر هفته كله پاچه فقط تنها چيزي كه اصلا نخور سوسيس و كالباس 

منم از اون روز نخوردم گفت شما ديگه آدم سالمين فقط بايد مواظب كبدتون باشين و اصلا چاق نشين ولي اصلا سرخ كردني نگفت گفت فقط سوسيس و كالباس سم براتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دكتر من  گفت هر چي دلت ميخواي بخور حتي. هر هفته كله پاچه فقط تنها چيزي كه اصلا نخور سوسيس و كال ...

چون کیسه صفرا ندارید . چربی ها توی روده خوب هضم نمی شند 

شما بیماری روده هم داشتید؟ شوهر من اول فقط روده اش بیمار بود بیماری کولون داشت نمیدون اونم علتش از کبد بود؟

چون کیسه صفرا ندارید . چربی ها توی روده خوب هضم نمی شند  شما بیماری روده هم داشتید؟ شوهر من او ...

نه نداشتم سنگ كيسه صفرا داشتم كه اگه دكترا. زودتر ميفهميدن كبدم خراب نميشد ولي اين دكترم با ديدن چهرم سريع فهميد كه ديگه كبد از كار افتاده بايد پيوند شم حتي بعد عمل كه به هوش اومدم عكس كبد قبلي و كبد جديد و نشونم داد😬😬 و از همون جا گفت هر چي دوست داري كيتوني ديگه بخوري فقط چاق نشو و سوسيس و كالباسم نخور 

سلام پسرمن وقتی بدنیا اومدش بیماری اترزی صفراویی رو داشت یعنی مجاری صفراوی بیرون کبد رو مادرزادی نداشت عملش کردن خوب شده ولی میگن اترزیا سی درصد شانس دارن که پیوند نخان اول تجربه مادرشدن خیلی سخته چند ماه بیمارستان بودم این هیچ جواب درستم نمیدن اینده بچت قراره چی یشه فقط خدا بهممون رحم کنه

سلام پسرمن وقتی بدنیا اومدش بیماری اترزی صفراویی رو داشت یعنی مجاری صفراوی بیرون کبد رو مادرزادی ندا ...

خدا انشاله شفا بده. هیچ وقت ناامید نشو گرچه میدنم خیلی سخته. خود من با تو بچه زندگیم را نابود شده میدیدم. الانم شوهرم خیلی باید مواظب باشه سرما نخوره واسش خیلی خطرناکه

شما که تجربه ی پیوندو داشتین از دکترا پرسیدین ایا پیوند تا اخر واسه ادم میمونه یا نه اخه خیلی نگرانم  بچم فقط یک سالشه دوران بارداری سونوگرافی چیزی نشون نداد میگن اصلن دیده نمیشه

خانومای باردار حتمن سونو رفتین بگین حتمن حتمن زوم شن رو مجاری صفراویی چون اونجور که من تجربه کردم واسه هر نقص مادرزادی درمان هست با عمل  ولی صفراویی اگهدعمل جواب نده پیوند اگرهم جواب بده سی درصد شانس دارن پیوند نخان تا اخر عمرشونم اگه پیوند نخان باید دلرو بخورن

خانومای باردار حتمن سونو رفتین بگین حتمن حتمن زوم شن رو مجاری صفراویی چون اونجور که من تجربه کردم وا ...

شما پیوند کبد شدین ؟

الان باردارین؟

حقیقتی که هست واسه پیوند اینکه تا آخر عمرم بدن فرد عضو پیوند شده را نمی پذیره و از خودش نمی دونه . همیشه باید قرصها سر ساعت تا آخر عمر مصرف بشه

هزینه عمل حدود صد میلیونه که دولت میده. ما صد هزارتومن به بیمارستان دادیم ما اصفهانیم برای شیراز شب ...

واقعا ١٠٠مليون دادين؟؟؟؟

من عمل كردم تهران پيش بهترين دكتر پيوند كاملا رايگانه شما چطور پول دادين😳😳

اونایی که چندین ساله پیوند کردن بیان اینجا از تجربیاتشون بگن

من دو سال پيوند كردم و ميخوام اقدام كنم واسه بارداري اصلا هم مشكل ندارم كاملا هم رايگان عملش نريد الكي پول بدين