2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پيوند كبد اونقدرهام كه فكر ميكني سخت نيست من خودم انجام دادم خيلي راحت بود اصلا هم تو ليست انتظار مي ...

چند ساله؟ هنوز دارو میخورید؟ آزمایش میدید؟

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

٣٢بله دارو كه هميشه بايد خورد  هر سه ماهم آزمايش ميدم ولي  مشكلي ندارم و سر حالم البته همه همينطورن بعد عمل يه آدم سالم ميشن فقط بايد چكاب برن همش كه اونم واسه پيونديا رايگانه  تو تهرانم عمل كردم كه دكترم از بهتريناي عمل پيوند كبد تو ايرانه كاملا هم رايگان 

٣٢بله دارو كه هميشه بايد خورد  هر سه ماهم آزمايش ميدم ولي  مشكلي ندارم و سر حالم البته همه ...

انشاله همیشه سلامت باشید . شوهر منم شش ماه که پیوند شده. منظورم این بود که چند ساله عمل کردین؟

انشاله همیشه سلامت باشید . شوهر منم شش ماه که پیوند شده. منظورم این بود که چند ساله عمل کردین؟

شما بالاخره اصفهان عمل شد همسرتون؟

چون ساكن اصفهان بودين اونجا تو ليست قرار گرفتين يا از شهرهاي ديگه هم ميتونن بيان اونجا؟

من اراكم و فاصلم به شما خيلي نزديكتره از شيراز. البته شيراز تو نوبت هستيم

شما بالاخره اصفهان عمل شد همسرتون؟ چون ساكن اصفهان بودين اونجا تو ليست قرار گرفتين يا از شهرهاي ديگ ...

بله شوهرم اصفهان عمل . هم شیراز توی نوبت گذاشتیم و هم اصفهان . شیراز خیلی شلوغه و اصفهان نوببتمون شد. شما هم میتونید بیاین اصفهان . همه آزمایشات و تستهایی که شیراز رفتین از کل پروندتون کپی بگیرید بیارید اصفهان. پیش دکتر بهنام صانعی. فقط همین یه دکتره که اصفهان پیوند می کنه روزهای یکشنبه و چهارشنبه توی مطبه. مطبش خیابون شمس آبادیه اگه قصد اومدن داشتین حتما تماس بگیرید و نوبت بگیرین 

کسی میدونه از ساعتی که تماس میگیرن چقدر زمان داریم تا برسیم بیمارستان؟؟

میخوام بدونم چقدر کبد و میتونن نگه دارن؟

آخه اراک تا شیراز با ماشین حدود ۱۳ ساعت راهه با هواپیما هم حدود ۶ ساعت زمان میخوام

کسی میدونه از ساعتی که تماس میگیرن چقدر زمان داریم تا برسیم بیمارستان؟؟ میخوام بدونم چقدر کبد و میت ...

وقتی بهتون زنگ بزنن میگن کی خودتون را برسون.

اصفهان معمولا از بیماران مرگ مغزی تو خود استان استفاده می کنند و برای شوهر من طوری بود که شب بهش زنگ زدن و صبح رفت بیمارستان و همون آقایی که مرگ مغزی شده بود را اول بردن اتاق عمل و شوهر منو 4 عصر بردن اتاق عمل 

عزيزم ممكنه يكم بيشتر توضيح بدي؟ اسم و آدرس دكترتون رو بدين لطفا

دكتر محمدرضا نجات اللهي بيمارستان طالقاني ولنجك دكترش عاليه از شيراز اومده هر روز پيوند داره كارش عاليه كاملا رايگان

من كه اصلا تو نوبت نبودم شايد يك هفته چون دكترم نمي زاره حال بيمار وخيم شه و عمل كنه  من حالم خوب بود فقط يه كم تب و لرز داشتم زنگ كه زدن خودم با ماشين رفتم بيمارستان هر جا غير اينجا ميرفتم حالا حالا ها عملم نميكردن مثل بيمارستان امام خميني كه هميشه ميگفت خوبي برو چند ماه ديگه بيا ولي تا پيش اين دكتر رفتم گفت سريع عمل شو خيلي راضيم