حال عمومیش خوبه. مراعات غذایی داره. و فشار وقندش را ازمایش می کنه البته که تا اخر عمر باید قرص ها ر ...
شوهر شما عمل دیگه ای بعد پیوند انجام ندادن.حالشون خوبه آنزیماشون بالا نرفته.یکی از نزدیکام سه ساله عمل کرده الان بشدت حالش بده بستریه.هر دفعه ی جاش درد میگیره یا عمل میشه یا داروی جدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو سال پيوند كردم و ميخوام اقدام كنم واسه بارداري اصلا هم مشكل ندارم كاملا هم رايگان عملش نريد ال ...
سلام خانوم. تورو خدا جواب بدید. هر کاری کردم دکتر نجات االهی رو پیدا نکردم. بیمارستان طالقانی هم نیست شیراز هم نیست. تو رو خدا اگه شماره ای چیزی اطلاعی دارید به من بدید.خدا خیرتون بده
واقعا ١٠٠مليون دادين؟؟؟؟ من عمل كردم تهران پيش بهترين دكتر پيوند كاملا رايگانه شما چطور پول دادين😳 ...
سلام خانوم. تورو خدا جواب بدید. هر کاری کردم دکتر نجات االهی رو پیدا نکردم. بیمارستان طالقانی هم نیست شیراز هم نیست. تو رو خدا اگه شماره ای چیزی اطلاعی دارید به من بدید.خدا خیرتون بده
من كه اصلا تو نوبت نبودم شايد يك هفته چون دكترم نمي زاره حال بيمار وخيم شه و عمل كنه من حالم خ ...
من كه اصلا تو نوبت نبودم شايد يك هفته چون دكترم نمي زاره حال بيمار وخيم شه و عمل كنه من حالم خ ...